Activitats educatives

Ludoteca d'aigua

Població: 
Cornellà de Llobregat
|
Telèfon: 
933423536

La Ludoteca d’aigua és un espai de joc lliure pensat perquè els grups escolars d’Educació Infantil de segon cicle puguin gaudir de les múltiples possibilitats que ofereix l’aigua i l’entorn privilegiat del jardí del Museu. L’espai ofereix diferents propostes i jocs on l’alumnat pot triar segons les seves preferències, amb el suport de les seves mestres i d’una educadora del Museu.

Nombre d'alumnes per grup: 25

Té dossier pedagògic l'activitat: No

Temps amb el que cal fer la reverva: Mínim 15 dies d'antel·lació

Data celebració: 
2016 - 2017
Població: 
Cornellà de Llobregat
Activitats educatives
Altres activitats

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Museu Agbar de les Aigües i Termes Romanes
Telèfon: 
933423536

Museu Agbar de les Aigües

El Museu Agbar de les Aigües ocupa els edificis modernistes de la Central Cornellà, la planta que Aigües de Barcelona va inaugurar el 1909 per extreure aigua de l’aqüífer de la vall baixa del riu Llobregat. Avui dia, la Central Cornellà continua fent la mateixa funció que ara fa un segle, i la instal·lació hidràulica de vapor original conviu amb les modernes bombes d’impulsió. L’emplaçament dins la històrica Central Cornellà, l’exposició permanent i les activitats educatives fan del Museu un lloc privilegiat per descobrir, explorar i viure l’aigua com a objecte de totes les mirades possibles: científica, tècnica i ambiental, i també històrica, social, educativa i lúdica.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868