Activitats educatives

Fem Aigua! De la natura a casa. Etap Sant Joan Despí + Museu

Població: 
Cornellà de Llobregat
|
Telèfon: 
933423536
|
Email: 
serveiseducatius@aiguesdebarcelona.cat
|

L’aigua que ens arriba a casa requereix un costós procés de tractament, transport i distribució. La visita combinada a l’estació de tractament d’aigua potable de Sant Joan Despí i al Museu ens permetrà conèixer amb tot detall la primera part del cicle urbà de l’aigua —la captació subterrània i superficial, la potabilització, el bombament a la xarxa, la distribució a les cases i la planificació del consum— des d’una perspectiva actual i històrica alhora.

Visita combinada (9:30h i 11:30h). Durada: 3 hores.

Franja d'edat o nivell a qui s'adreça: Educació Primària. Cicle superior. ESO. Cicles de formació de Grau mitjà. Batxillerat.

Nombre d'alumnes per grup: 30

Temps amb el que cal fer la reverva: Mínim un mes abans de la visita al Museu.

Data celebració: 
2016 - 2017
Horari de visita: 
Del 15 de setembre del 2014 al 19 de juny de 2015
Població: 
Cornellà de Llobregat
Activitats educatives
Cultura i Història

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Museu Agbar de les Aigües
Telèfon: 
933423536
Email: 
serveiseducatius@aiguesdebarcelona.cat

Museu Agbar de les Aigües

El Museu Agbar de les Aigües ocupa els edificis modernistes de la Central Cornellà, la planta que Aigües de Barcelona va inaugurar el 1909 per extreure aigua de l’aqüífer de la vall baixa del riu Llobregat. Avui dia, la Central Cornellà continua fent la mateixa funció que ara fa un segle, i la instal·lació hidràulica de vapor original conviu amb les modernes bombes d’impulsió. L’emplaçament dins la històrica Central Cornellà, l’exposició permanent i les activitats educatives fan del Museu un lloc privilegiat per descobrir, explorar i viure l’aigua com a objecte de totes les mirades possibles: científica, tècnica i ambiental, i també històrica, social, educativa i lúdica.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868