Activitats educatives

Hacdosoh! Ciència a l’aire lliure

Població: 
Cornellà de Llobregat
|
Telèfon: 
933423536
|
Email: 
info@museudelesaigues.com
|

L’aigua és capaç de sorprendre’ns amb les seves característiques més curioses. Un seguit d’experiments senzills ens permetran descobrir de forma autònoma diferents propietats de l’aigua i de la seva relació amb la vida i el planeta tot gaudint del bon temps a l’aire lliure. Al jardí del Museu trobarem una vintena d’experiments, organitzats en cinc àmbits: Un planeta amb aigua, Rastres i ritmes geològics, Estats de l’aigua, Tensió superficial i Solubilitat. A més, un volt pel Museu completarà aquesta mirada fresca i científica a l’aigua.

Taller (10, 12 i 15 hores). Durada: 90 minuts

Franja d'edat o nivell a qui s'adreça: Primària. Cicles mitjà i superior.

Nombre d'alumnes per grup: 30

Temps amb el que cal fer la reverva: Mínim un mes abans de la visita al Museu.

Data celebració: 
2016 - 2017
Horari de visita: 
Del 2 al 19 de juny de 2015
Població: 
Cornellà de Llobregat
Activitats educatives
Cultura i Història

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Museu Agbar de les Aigües
Telèfon: 
933423536
Email: 
info@museudelesaigues.com

Museu Agbar de les Aigües

El Museu Agbar de les Aigües ocupa els edificis modernistes de la Central Cornellà, la planta que Aigües de Barcelona va inaugurar el 1909 per extreure aigua de l’aqüífer de la vall baixa del riu Llobregat. Avui dia, la Central Cornellà continua fent la mateixa funció que ara fa un segle, i la instal·lació hidràulica de vapor original conviu amb les modernes bombes d’impulsió. L’emplaçament dins la històrica Central Cornellà, l’exposició permanent i les activitats educatives fan del Museu un lloc privilegiat per descobrir, explorar i viure l’aigua com a objecte de totes les mirades possibles: científica, tècnica i ambiental, i també històrica, social, educativa i lúdica.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868