Activitats educatives

Invisible! El misteri de les aigües subterrànies

Població: 
Cornellà de Llobregat
|
Telèfon: 
933423536
|
Email: 
info@museudelesaigues.com
|

Molt abans que l’aigua arribés a casa a través de les aixetes, els pous i els brolladors naturals eren les fonts principals d’aigua per a les persones. La importància de les aigües subterrànies és l’element principal d’aquest itinerari per la Central Cornellà, una instal•lació construïda per abastir la ciutat amb aigua procedent de l’aqüífer del Llobregat. Al llarg del recorregut, anirem deduint com és que hi ha aigua sota terra, com són els aqüífers i com en són, d’importants, també avui en dia per poder disposar d’aigua d’una manera sostenible.

Itinerari (10, 12 i 15 hores). Durada: 75 minuts.

Franja d'edat o nivell a qui s'adreça: Primària. Cicle superior.

Nombre d'alumnes per grup: 30

Temps amb el que cal fer la reverva: Mínim un mes abans de la visita al Museu.

Data celebració: 
2016 - 2017
Horari de visita: 
Del 15 de setembre del 2014 al 19 de juny de 2015
Població: 
Cornellà de Llobregat
Activitats educatives
Cultura i Història

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Museu Agbar de les Aigües
Telèfon: 
933423536
Email: 
info@museudelesaigues.com

Museu Agbar de les Aigües

El Museu Agbar de les Aigües ocupa els edificis modernistes de la Central Cornellà, la planta que Aigües de Barcelona va inaugurar el 1909 per extreure aigua de l’aqüífer de la vall baixa del riu Llobregat. Avui dia, la Central Cornellà continua fent la mateixa funció que ara fa un segle, i la instal·lació hidràulica de vapor original conviu amb les modernes bombes d’impulsió. L’emplaçament dins la històrica Central Cornellà, l’exposició permanent i les activitats educatives fan del Museu un lloc privilegiat per descobrir, explorar i viure l’aigua com a objecte de totes les mirades possibles: científica, tècnica i ambiental, i també històrica, social, educativa i lúdica.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868