Activitats educatives

Les màquines de l'aigua

Població: 
Cornellà de Llobregat
|
Telèfon: 
933423536
|
Email: 
serveiseducatius@aiguesdebarcelona.cat
|

Aconseguir aigua és una necessitat diària de totes les societats. Amb aquest itinerari recorrerem les solucions tecnològiques per a l’abastament al llarg de la història de la humanitat. A l’exposició permanent trobem exemples de màquines i materials per a l’elevació, el transport i el control de l’aigua que han fet possible «l’aigua fàcil» de què gaudim, avui i aquí, sense perdre de vista que «l’aigua difícil» encara és la realitat quotidiana de la majoria d’habitants del nostre planeta.

Itinerari (10, 12 i 15 hores). Durada: 75 minuts

Franja d'edat o nivell a qui s'adreça: ESO. Primer i segon cicle. Cicles de Formació de Grau Mitjà

Nombre d'alumnes per grup: 30

Té dossier pedagògic l'activitat: Sí

Temps amb el que cal fer la reverva: Mínim un mes abans de la visita al Museu.

Data celebració: 
2016-2017
Horari de visita: 
Del 15 de setembre del 2014 al 19 de juny de 2015
Població: 
Cornellà de Llobregat
Activitats educatives
Cultura i Història

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Museu Agbar de les Aigües
Telèfon: 
933423536
Email: 
serveiseducatius@aiguesdebarcelona.cat

Museu Agbar de les Aigües

El Museu Agbar de les Aigües ocupa els edificis modernistes de la Central Cornellà, la planta que Aigües de Barcelona va inaugurar el 1909 per extreure aigua de l’aqüífer de la vall baixa del riu Llobregat. Avui dia, la Central Cornellà continua fent la mateixa funció que ara fa un segle, i la instal·lació hidràulica de vapor original conviu amb les modernes bombes d’impulsió. L’emplaçament dins la històrica Central Cornellà, l’exposició permanent i les activitats educatives fan del Museu un lloc privilegiat per descobrir, explorar i viure l’aigua com a objecte de totes les mirades possibles: científica, tècnica i ambiental, i també històrica, social, educativa i lúdica.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868