Activitats educatives

Operació aigua

Població: 
Cornellà de Llobregat
|
Telèfon: 
933423536
|
Email: 
info@museudelesaigues.com
|

Ens han encomanat una missió molt especial: descobrir d’on surt l’aigua de la Central Cornellà. La Central Cornellà amaga un tresor: aigua sota terra. Mitjançant les pistes que ens anirà deixant un sorrut personatge, anirem interpretant els diferents elements de la Central, quina és la seva funció i com ens poden ajudar a obtenir aigua per fer-la arribar a les cases. A través d’un joc de taula, també ens plantejarem quins són els usos prioritaris de l’aigua i quins hàbits ens poden ajudar a estalviar-ne.

Franja d'edat o nivell a qui s'adreça

Primària. Cicle inicial

Nombre d'alumnes per grup

30

Temps amb el que cal fer la reverva

Mínim un mes abans de la visita al Museu.

Data celebració: 
2016 - 2017
Horari de visita: 
Del 15 de setembre del 2014 al 19 de juny de 2015
Població: 
Cornellà de Llobregat
Activitats educatives
Cultura i Història

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Museu Agbar de les Aigües
Telèfon: 
933423536
Email: 
info@museudelesaigues.com

Museu Agbar de les Aigües

El Museu Agbar de les Aigües ocupa els edificis modernistes de la Central Cornellà, la planta que Aigües de Barcelona va inaugurar el 1909 per extreure aigua de l’aqüífer de la vall baixa del riu Llobregat. Avui dia, la Central Cornellà continua fent la mateixa funció que ara fa un segle, i la instal·lació hidràulica de vapor original conviu amb les modernes bombes d’impulsió. L’emplaçament dins la històrica Central Cornellà, l’exposició permanent i les activitats educatives fan del Museu un lloc privilegiat per descobrir, explorar i viure l’aigua com a objecte de totes les mirades possibles: científica, tècnica i ambiental, i també històrica, social, educativa i lúdica.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868