Activitats educatives

Taller de fotografia i visita guiada a la Cripta

Població: 
Santa Coloma de Cervelló
|
Telèfon: 
936305807

Amb la projecció d’un power point es repassaran els conceptes del llenguatge visual fotogràfic i se’ls passarà una fulla amb la proposta d’una sèrie d’imatges que han d’aconseguir plasmar.
Els alumnes es divideixen en grups i se’ls proporciona una tablet. 
El grup farà una visita a la cripta amb la monitora i tindrà temps per realitzar les imatges proposades. 
Des de la fotografia l’alumne pot explorar visualment el monument aplicant conceptes del llenguatge visual i produint imatges atractives. 
A continuació, en una sala del centre, es veuran junts les imatges i es valoraran per veure si s’han aconseguit es objectius.
Al finalitzar, cada alumne triarà la imatge que més li ha agradat per fabricar un imant de nevera com a record. 

Nombre d'alumnes per grup: 30 alumnes

Té dossier pedagògic l'activitat: No

Temps amb el que cal fer la reverva: 15 dies

Data celebració: 
2016 - 2017
Població: 
Santa Coloma de Cervelló
Documentació adjunta: 
Activitats educatives
Cultura i Història

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Cripta Gaudí de la Colònia Güell
Telèfon: 
936305807

Colònia Güell

La Colònia Güell, una Colònia Tèxtil plena de sorpreses. Descobreix una mostra de la innovació del segle XIX en la teva visita a la Colònia Güell, declarada Bé d’Interès Cultural, un dels més grans complexos industrials de Catalunya en el què es treballava, es vivia i s’aprenia, amb un disseny urbà integrat innovador per a la seva època La Cripta Gaudí, l’església de les columnes tortes, el laboratori de la Sagrada Família.

Declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO en el 2005, sorprèn l’ església de les columnes tortes, l’obra on Gaudí va experimentar moltes solucions arquitectòniques abans de construir la Sagrada Família Centre d’Interpretació i exposició permanent Ubicat a l’edifici de l’antiga cooperativa de consum, el Centre d’Interpretació compta amb una exposició permanent que ofereix les claus per entendre el conjunt de la Colònia i l’església en particular. L’exposició te un marcat caràcter didàctic: plànols, fotografies, la maqueta polifunicular, el paraboloide-hiperbòlic

Horaris:
1 de maig- 31 d’octubre: 10:00-19:00
1 novembre- 31 abril: 10:00-17:00

Espais per les escoles per fer picnic
Persona de contacte: Montserrat Garcia

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868