QuintoTapa a Sant Vicenç, El Prat i Cornellà

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Primera edició del QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts Km0

Del 5 al 22 d'octubre

El QuintoTapa Sant Vicenç del Horts és un esdeveniment gastronòmic que té l'objectiu de dinamitzar el sector de la restauració de Sant Vicenç dels Horts i donar valor a la imatge de la ciutat. El QuintoTapa és una activitat desestacionalizada que pretén generar economia productiva directa proposant una experiència gastronòmica amb una clara aposta pels productes agroalimentaris del Baix Llobregat locals i de temporada i que fomenta la participació de la resta de sectors comercials de la ciutat.

 

QuintoTapa - Pota Blava a El Prat de Llobregat

De l’11 d’octubre a l’1 de novembre

L’esdeveniment és una clara aposta pels productes agroalimentaris del Baix Llobregat, del que El Prat té dos dels més importants: el Pota Blava i la Carxofa Prat. La primera edició del QuintoTapa Potablava va ser l´any 2012 i aquesta activitat ha anat consolidant-se com un referent gastronòmic de la comarca del Baix Llobregat i els voltants de Barcelona, amb una important repercusió en mitjans.

La ruta també és una excusa més per descobrir els atractius turístics del Prat fent un recorregut gastronòmic basat en el producte local procedent del Parc Agrari del Baix Llobregat.

 

QuintoTapa a Cornellà de Llobregat

Del 26 d’octubre al 12 de novembre

El QuintoTapa Cornellà és un esdeveniment gastronòmic que té l'objectiu de dinamitzar el sector de la restauració de Cornellà i donar valor a la imatge de la ciutat. El QuintoTapa és una activitat desestacionalizada que pretén generar economia productiva directa proposant una experiència gastronòmica amb una clara aposta pels productes agroalimentaris del Baix Llobregat locals i de temporada i que fomenta la participació de la resta de sectors comercials de la ciutat.

La ruta també promociona els atractius turístics del Cornellà, amb un recorregut gastronòmic basat en el producte local procedent del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Contacte
Correu electrònic
mariano@agtbaix.cat
Telèfon
679245805
Nom de l'empresa organitzadora
Associació de Gastronomia i Turisme
Data de celebració
Octubre
Població
Sant Vicenç dels Horts
El Prat de Llobregat
Cornellà de Llobregat