Bicicleta

PAVÉ CULTURE CYCLISTE

Telèfon: 
934795727
|
Email: 
info@pave.cc
|
Botiga de ciclista enfocada principalment al ciclisme de carretera que té cura de la imatge i el disseny de l'espai. La botiga té gairebé 1000m2 repartits en exposició, taller, cafeteria, magatzem i vestuari. Pavé Culture Cycliste neix amb la il•lusió de crear una botiga exclusiva, en la qual el producte destaqui, adquireixi protagonisme i pugui lluir la seva personalitat. Es va buscar la idea de crear una botiga amb perspectiva i aconseguir viure no només del client de proximitat sinó de la marca Barcelona. És a dir, atreure el turista apassionat per la bicicleta que visita la ciutat comtal. La projecció de la botiga ha estat i està sent molt bona. I seguim amb l'obstinació de treballar en la mateixa línia i amb la mirada fixada en futurs projectes com la inclusió d'una cafeteria. A Pavé ens apassiona el ciclisme; mostra d'això és que cada dia a les 08.00 sortim a pedalejar dues hores. En aquestes sortides ens solen acompanyar alguns clients. Clients que entren a Pavé, es canvien, surten amb nosaltres, tornen a Pavé, prenen una dutxa i un cafè i se'n van a la feina. Així és Pavé, un racó perfumat per l'olor passional del ciclisme. Algunes de les marques amb les quals treballem són PARLEE, PASSONI, ESTAFI, RAPHA & ASSOS.

Informació d'interès

C. Aragó 59
08820 El Prat de Llobregat
Espanya
Telèfon: 
934795727
Email: 
info@pave.cc
Twitter: 
@paveculture
Canal de video: 
http://vimeo.com/user6061174
Horari: 
Dilluns de 16h a 20h; de dimarts a dissabte de 11h a 20h Dia de descans: Diumenge i dilluns matí
Preu: 
Es pot consultar el nostre cataleg a la nostra shop online: www.pave.cc/shop
Activitats: 
Sortida en bicicleta de carretera cada dimarts desde el mercat de Sarrià a las 7:00. (Durada 1'30h aprox.) Sortida en bicicleta de carretera tots els dissabtes desde la botiga a las 8:00. (Durada 2h aprox). A més durant l'any es fan diverses activitats com nits de cinema, sopars, presentacions de col·leccions de diferents marques, etc.sempre a la botiga.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868