Caves i Cellers

Set dels municipis que integren el Baix Llobregat estan inclosos en la Denominació d’Origen Penedès: Abrera, Castellví de Rosanes, Cervelló, Corbera de Llobregat, Martorell, Sant Esteve Sesrovires i Vallirana. Sense fugir dels sistemes de conreu tradicionals, i respectant el medi ambient, les nostres caves i bodegues seleccionen les vinyes més adequades per obtenir una gran varietat de vins i caves gràcies a la qualitat i característiques del sòl i el clima del territori.

Anima’t a visitar algunes de les més reconegudes.

Descobreix el meravellós món del vi i el cava a través de Bodegues Ca n'Estella.

Ca n'Estella és un petit gran celler familiar de la DO Penedès i de la DO Cava, on elaborem els vins Clot dels Oms i els Caves Rabetllat i Vidal, i que està situat just al costat de Martorell, a tan sols 20...

A tan sols 6 minuts de l’aeroport de Barcelona som una taberna tradicional amb una bodega de més de 1800 vins, caves i licors.

Fem cursos de cates de vins i maridatges de la mà dels millors sommeliers.

Som un celler jove i dinamic, que portem les vinyes conreades de manera ecològica, per tal d'elaborar uns productes exclusius per els nostres clients, sempre mantenint la nostre experiència en el mont vitivinícola, dedicat desde el 1806.

Les varietats que cultivem són les tradicionals com...

La visita a caves Canals Canals inclou dues visites en una: Cava i Museu del Cava. El Museu del Cava Ramon Canals és un museu únic i dels més emblemàtics del sector. Podreu descobrir el món vitivinícola a través de més de 3.500 peces datades i catalogades des de l'Antic Egipte s.III i IV a.C ,...

Finca Agrícola Ecològica Destinada al conreu de la vinya i la olivera, emplaçada entre les poblacions d'Abrera, Martorell i Ullastrell.

Es realitzen visites enològiques guiades per les vinyes, amb tast dels vins i dinar a l'Era.

A més, pel que fa a altres activitats: durant el juny...

Descobreix els vins que es poden fer amb les cireres del Baix Llobregat, i el celler on s'el·laboren, en el moment màgic de la floració del cirerer. Gaudeix del nostre entorn natural a tan sols 20 minuts de Barcelona. Una experiència agradable i sorprenent, a una...

Can Sadurní, hisenda dedicada al conreu de la vinya des de l'any 1530, elabora les caves i vins Montau de Sadurní i Senyor del Montnegre.
Es fa un recorregut per conèixer tot el procés d'elaboració dels seus vins, seguint el mètode tradicional, i les reserves anuals limitades.
Hi ha...

Les caves Roger Goulart, situades a l'interior d'un conjunt d'edificis, dels quals el que destaca més és d'estil modernista, us conviden a fer un recorregut per conèixer el procés d'elaboració del vi i del cava seguint el mètode "champenoise".

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868