Trivins

Trivins és un local dedicat a la degustació i venda de vins, destil·lats, i, una gran varietat de productes Gourmet Artesanals.

La nostra filosofia és facilitar la degustació i el coneixement de la cultura vitivinícola de la qual gaudim a Espanya. Per aconseguir-ho, comptem amb una part dedicada a l'exposició i compra, en la qual trobarà més de 300 referències amb la seva pròpia fitxa descriptiva personalitzada.

Un àrea dedicada a la degustació on cada setmana podrà degustar vins de diferents regions i elaboracions, acompanyats de tota la nostra selecció de productes Gourmet.

A la zona de tast i lectura organitzem la nostra Jornades Gastronòmiques Setmanals, classes i tot tipus de cursos de tast per ajudar-li a descobrir els secrets que s'amaguen en cada ampolla. Aprofiti la zona de lectura per asseure's a degustar un bon llibre acompanyat del sabor d'una copa de vi
Els esperem!

Pestanyes verticals

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868