Concurs Primavera Fotogràfica del Baix Llobregat

Els guanyadors de la XII Primavera Fotogràfica del Baix Llobregat han estat:

CATEGORIA GENERAL

1er premi: JOSÉ REYES BELZUNCE amb la fotografia "Remolar delta1" feta a la platja del Remolar dels Espais Naturals del Delta del Llobregat a Viladecans

Una càmera fotogràfica gentilesa de El Corte Inglés, una nit amb esmorzar a un hotel IBIS d’Espanya a escollir, un sopar degustació al restaurant El Mirador de Sant Just, i una entrada familiar a les Coves del Salnitre de Collbató.

 

2n premi: FRANCESC COSTA LLORENS amb la fotografia "Processó" feta a Sant Vicenç dels Horts

Una nit amb esmorzar a l'hotel TRYP Barcelona Aeropuerto, una visita amb kit d’autodescoberta als Espais Naturals del Delta del Llobregat, un àpat al restaurant Samaranch Park de Molins de Rei i una entrada familiar a les Coves del Salnitre de Collbató.

 

3r premi: JAIME ANTONIO RUIZ amb la fotografia "Día de playa con orquesta" feta a Castelldefels

Una nit amb esmorzar a l’hotel Campanile Cornellà, un àpat al restaurant Asador Alambí de l’hotel Hesperia Sant Just i una entrada al Canal Olímpic de Catalunya.

 

CATEGORIA ESPECIAL INSTAGRAM  #primaverabaixllobregat

1r premi: Mònica Arcusa @Molluria

Un sopar degustació al restaurant Ona Nuit del Prat de Llobregat, un xec regal de 100€ del Centre Comercial Vilamarina i un circuit a l’spa de l’hotel Barcelona Golf

 

2n premi: Genoveva @Jennie451club

Un circuit termal al balneari urbà Masd Mediterraneo i una visita audioguiada a la Cripta Gaudí de la Colònia Güell.

 

L'exposició organitzada amb una selecció de 30 obres participants en aquest concurs, estarà exposada a diferents espais del Baix Llobregat durant tot l'any.

 

L'exposició organitzada amb una selecció de 30 obres participants en aquest concurs, estarà exposada a diferents espais del Baix Llobregat durant tot l'any. S'anirà informant dels espais en aquest web.

 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868