El Consell Comarcal i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat col·laboren amb el San Miguel Gastro Fest

Share:

Els restaurants de Sabors de l’Horta i el Producte Fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat protagonistes de la 1a SanMiguel GastroFest Km0

 

El cap de setmana del 1 i 2 d’abril s’ha celebrat a Barcelona la primera SanMiguel GastroFest Km0 al Poble Espanyol de Barcelona, aquest festival gastronòmic de proximitat ha apropat els restauradors del col·lectiu Sabors de l’Horta i el producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat a la capital catalana.

Aquesta primera edició, organitzada per l’Associació Gastronomia i Turisme, amb el suport del Consorci de Turisme, adscrit Consell Comarcal del Baix Llobregat, ha comptat amb la participació de més de 8.000 assistents. En aquest certamen s’han ofert 20 propostes culinàries elaborades amb producte del Parc Agrari del Baix Llobregat i hi han participat vuit restaurants que formen part d’aquest col·lectiu gastronòmic.

Els restaurants Cèntric Gastro, Mesón El Cortijo, La Masia Emilio Sánchez, Rústic restaurant, Simfonia, el Palau Vell, l’Ermita de Brugués i Les Vinyes han ofert platets i elaboracions que han anat de la cuina més tradicional a la més creativa, tenint com a protagonistes el producte fresc del Parc Agrari com ara la carxofa Prat, el calçot i el pollastre Pota Blava, entre altres.

A més, durant el cap de setmana s’han pogut veure demostracions i showcookings en directe de xefs de diferents restaurants de referència i on hi han participat el Toni de Les Vinyes de Martorell i la Susanna Aragón del restaurant Cèntric del Prat de Llobregat.