Concert: Hofe x 4:40 + Euskoprincess

This activity has expired.

Visit our website www.turismebaixllobregat.com

Share:

El talent més fresc, des de Euskal Herria a La Capsa!

Hofe x 4:40

Nom del projecte que conformen el cantant Igotz Mendez (Hofe) i els productors Xabier Lafuente i Marcos Galech (4:40). El trio porta donant guerra a l'escena d'Iruña des de ja fa més de 5 anys, amb el col·lectiu Nibbass, amb el qual van guanyar gran notorietat a l'escena underground d'Euskal Herria.

Marcats per l'electrònica i influenciats per una varietat de gèneres musicals com el new wave o synth pop, fan cançons ballables, amb lletres plenes d'actitud i cuidant al detall l'estètica visual i sonora.

Euskoprincess

Nascuda a Hernani, Euskoprincess (aka Minet) està preparada per a conquerir l'univers. Amb poc més d'un any des del llançament del seu single Lehendakari, Minet no ha parat de créixer, desenvolupant el seu primer EP titulat Hollywood Star-System. Ha tocat a festivals com Hirian, Atlantikaldia o BIME i ha telonejat a artistes com La Zowi.

Els seus shows i les seves cançons estan plens d'energia, llibertat i coqueteig. El seu primer EP és un viatge espacial des del seu barri natal a Gipuzkoa fins a la seva pròpia versió del glamurós Hollywood.

Preu: General: 12,5 €. Anticipada: 8,5 €. Tarifa Joves.Prat: 5,5 €.

Contact
Nom de l'empresa organitzadora
La Capsa
Data de celebració
19 de maig
Any de celebració
2023
Horari

22 h

Població
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Avinguda del Pare Andreu de Palma 05-07 - 08820
Preu

A consultar