8a Mostra Gastronòmica MolinsBdegust

This activity has expired.

Visit our website www.turismebaixllobregat.com

Share:

Els dies 5, 6 i 7 de maig torna la Mostra Gastronòmica amb una vintena d’estands.

L’Ajuntament de Molins de Rei continua promocionant l’oferta gastronòmica de la vila amb la Mostra Gastronòmica MolinsBdegust; l’objectiu és convertir el municipi en una destinació de referència de turisme gastronòmic de la comarca.

Cada any, aprofitant el bon temps, la mostra MolinsBdegust se celebra a la primavera. Aquest any tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de maig a la plaça de la Llibertat, en horari de tarda el divendres -de 18 a 23 h-, i horari de tot el dia dissabte –d’11 a 23 h- i diumenge –d’11 a 22 h-.

En l’edició d’enguany hi haurà una vintena d’estands amb una quinzena d’expositors del sector de la restauració i alimentació, i DAMM tornarà a ser l’espònsor oficial. Durant la Mostra hi haurà servei de bar, un estand de la DO Penedès per maridar els tastets i música en directe a càrrec del Trio The Spinoff amb versions de Pop , Soul i Swing. A més, després de l’èxit de la darrera edició es proporcionaran més taules i cadires, i hi haurà una zona de chill-out amb capacitat per a un centenar de persones

Contact
Correu electrònic
turisme@molinsderei.cat
Telèfon
9306800370
Nom de l'empresa organitzadora
AJUNTAMENT DE MOLINS DE REI
Data de celebració
Del 5 al 7 de maig
Any de celebració
2023
Horari

Divendres de 18h a 23h, dissabte de 11a 23h i diumenge de 11h a 22h

Població
Molins de Rei
Adreça on té lloc l'activitat
Pl. Lliberat - 08750