Els espàrrecs de Gavà protagonistes de la trobada dels restaurants Sabors de l'Horta

Share:

Els espàrrecs de Gavà protagonistes de la trobada dels restaurants Sabors de l'Horta 

 

El dia 10 de maig s'ha celebrat de la mà del Consorci de Turisme del Baix Llobregat i del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat una nova trobada del col·lectiu gastronòmic Sabors de l'Horta.

Enguany la trobada ha tingut un nou format que ha consistit en la visita a un camp d'espàrrec de Gavà, amb l'objectiu de conèixer de primera mà els productes que es cultiven al Parc Agrari del Baix Llobregat. La visita i explicació ha anat a càrrec del Josep Panyella, productor i president l'Associació Agropecuària de Gavà.

La segona part ha consistit en la degustació de diferents elaboracions fetes amb l'Espàrrec de Gavà com a protagonista. Tres cuiners del col.lectiu Sabors de l'Horta; Manel del restaurant Major Trenta-sis, el David de l'Ermita de Brugués i en Joan de l'Anhel Restaurant, han fet d'ambaixadors d'aquest producte tot elaborant diferents propostes gastronòmiques.

Aquesta jornada ha permès posar en contacte productors del Parc Agrari i cuiners del col·lectiu Sabors de l'Horta amb l'objectiu de generar networking i posar en valor els productes i la gastronomia del Baix Llobregat.