Splau celebra l’Orgull LGTBIQ+ de la mà de l’Ajuntament de Cornellà

This activity has expired.

Visit our website www.turismebaixllobregat.com

Share:

El centre comercial Splau se suma el 30 de juny a les celebracions de l’Orgull LGTBIQ+ amb una jornada d’activitats lúdiques i educatives de la mà de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

La celebració començarà a les 12 h amb la projecció gratuïta de la pel·lícula 'Con amor, Simón', als cinemes Kinepolis FULL de l’Splau. El film, dirigit per Greg Berlanti, narra la història de Simon Spier (Nick Robinson), un adolescent que no s’atreveix a explicar al seu entorn que és gai. Les coses canvien quan comença a intercanviar missatges per Internet amb un noi anomenat Blue i un dels seus correus electrònics cau en mans equivocades. El centre comercial ha llançat un sorteig per a gaudir de la pel·lícula de forma gratuïta.

A la tarda, els assistents podran gaudir del talent de l’artista Laura Zalacain i d’un grup de joves del Baix Llobregat, que crearan un mural des de zero per donar visibilitat als diferents tipus d’amor i a la igualtat de drets, amb la col·laboració de la botiga de manualitats Milbby. Posteriorment, el mural serà donat a l'Ajuntament per exposar-lo en un espai públic de la ciutat.

De 18.30 a 21 h, a l'entrada del centre comercial se situarà una carpa d'orientació i assessorament del Servei d'Atenció Integral LGTBI de l'Ajuntament de Cornellà (SAI DECOLORS). L'equip del SAI oferirà atenció i acompanyament a totes les persones que ho desitgin en l'àmbit de la diversitat afectiva, sexual i de gènere. A més, s’hi celebraran jocs i tallers al voltant d’aquesta temàtica.

Contact
Correu electrònic
pac.splau.contractor@unibail-rodamco.com
Telèfon
934719080
Nom de l'empresa organitzadora
Centre comercial Splau
Data de celebració
30 de juny
Any de celebració
2023
Horari

12 h - pel·lícula 'Con amor, Simón' / 17 a 21 h - mural col·lectiu / 18.30 a 21 h - carpes amb informació i tallers

Població
Cornellà de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Centro Comercial Splau - Av. del Baix Llobregat, s/n - 08940
Preu

Gratuït