Un rocòdrom i un 'tubbing' per celebrar el Nadal al The Style Outlets

This activity has expired.

Visit our website www.turismebaixllobregat.com

Share:

El màgic esperit nadalenc ha envaït Viladecans The Style Outlets i ho ha fet de la millor forma possible, organitzant unes atrevides i divertides activitats que permetran als seus visitants crear records inoblidables en família. Com a part de les iniciatives de solidaritat del centre, els fons obtinguts es destinaran, íntegrament, a la Fundació Josep Carreras.

Tió Gegant: Del 21 al 24 de desembre viu la tradició del Tió en gran. Regals pels més petits de 10:30h a 14:30h. Activitat gratuïta.

Rocòdrom* de quatre cares i 4 metres d’altura: L'opció ideal per als quals busquen emocions fortes, però amb monitors especialitzats i totes les garanties de seguretat. L'adrenalina es dispara escalant els 4 metres d'altura d'aquest impressionant rocòdrom apte per a tota la família.

Tubbing* de Gel Sec: Per als petits i els no tan petits, aquest tubbing de gel sec gegant és una aventura emocionant que promet riures i moments inoblidables. De 5 a 99 anys, tot el que vulgui pot llançar-se per la pista, mentre que els menors de 5 anys ho podran fer acompanyats d'un adult.

Rocòdrom i Tubbing: Del 21 de desembre al 5 de gener, de 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h.

*Cada activitat té un preu de 5 euros, però si es presenta un tiquet de compra (sense import mínim) de qualsevol dels establiments del centre, s'obtenen 2 torns i si, a més de presentar un tiquet de compra, es forma part del Club LIFESTYLERS, es gaudeix el triple, ja que els 5 euros es transformen en 3 viatges. Tots els fons recaptats amb aquestes activitats aniran destinats a la Fundació Josep Carreras.

Contact
Correu electrònic
info.viladecans@thestyleoutlets.es
Telèfon
933937033
Nom de l'empresa organitzadora
Viladecans The Style Outlets
Data de celebració
Fins al 5 de gener
Any de celebració
2024
Horari

De 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores

Població
Viladecans
Adreça on té lloc l'activitat
Carretera de la Vila,90 - 08840
Preu

5 €

Cal fer reserva previa
No és necessari