Festa i plantada de rosers al Parc de Torreblanca

This activity has expired.

Visit our website www.turismebaixllobregat.com

Share:

El parc de Torreblanca esdevindrà el diumenge 28 de gener l'escenari de celebració de la tradicional festa i plantada de rosers que cada any per aquestes dates organitzen l'Associació Amics de les Roses de Sant Feliu i l'Ajuntament. La cita fa honor al sobrenom de 'Ciutat de les Roses' amb què es coneix Sant Feliu i contribueix a la difusió de la cultura i la tradició roserístiques del municipi.

La festa començarà a les 10 h amb una botifarrada popular i continuarà amb la plantada popular de rosers. A les 11 h s'impartiran els tallers per aprendre a plantar i a podar rosers i s'iniciarà el Concurs de dibuix infantil "La rosa i el roser". A més, durant tot el matí hi haurà parades de venda de rosers i de tots els estris i accessoris necessaris per cultivar-los.

L'esdeveniment inclou també una visita guiada per descobrir el parc de Torreblanca a través d'un itinerari guiat, que s'iniciarà a les 12 h.

Concurs de dibuix infantil
En el marc de la festa del roser se celebrarà el Concurs de dibuix infantil "La rosa i el roser", adreçat a infants d'entre 6 i 12 anys, que podran participar en la modalitat "Roses i rosers" o en la modalitat "Jardins amb roses". Les inscripcions es faran el mateix dia, d'11 a 12 h, al Parc de Torreblanca, on es facilitarà la làmina oficial a aquells que no la tinguin. Els treballs s'hauran de presentar a les 13.30 h al mateix parc.

Els dibuixos presentats seran exposats del 2 al 4 de febrer a la sala d'exposicions del Palau Falguera i el lliurament de premis tindrà lloc el diumenge 4 de febrer, a les 13 h, al mateix lloc. Els premis consisteixen en dues entrades per anar a Port Aventura per al guanyador o guanyadora de cada categoria i modalitat.

La Festa i plantada de rosers se celebra amb la col·laboració del mateix Parc Torreblanca, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, i forma part del 18è cicle d'activitats als parcs que organitza l'AMB.
 

Contact
Correu electrònic
ajuntament@santfeliu.cat
Telèfon
936858000
Nom de l'empresa organitzadora
Associació Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat
Data de celebració
28 de gener
Any de celebració
2024
Horari

De 10 a 14 h

Població
Sant Feliu de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Parc de Torreblanca - 08980
Cal fer reserva previa
No és necessari