El Baix Llobregat la segona comarca amb més turistes de la província de Barcelona

El Baix Llobregat va rebre més d’un milio de vitagers el passat any, convertint-se en la segona comarca amb més volum de la demarcació de Barcelona (menys el Barcelonès i després del Maresme). Així ho reflecteix l’Informe sobre “Activitat turística a la Destinació de Barcelona”, elaborat per LABTurisme de la Diputació de Barcelona.

Fira de Nadal de Vallirana

Es tracta d'una fira que destaca per la presencia de productes nadalencs i artesans; per la presencia de la restauració local i de la col·laboració de les entitats de Vallirana, i per l'organització d'actraccions i activitats infantils i solidàries.

Caçations a Vallirana

Descobreix el patrimoni natural de les muntanyes de l'Ordal! Vine a caçar el teu! Les muntanyes de Vallirana són conegudes pel seu entorn natural, el patrimoni rural, els bolets, però sobretot per la gran afluència de Tions que vénen a amagar-se just abans de Nadal. No perdeu l’ocasió de viure l’experiència del Caçations amb els més petits de la casa, tot buscant sota pins i romaní. Viureu un dia d’emocions, natura i tradicions.

L'home de les orelles al Mercat de les Bòbiles de Martorell

Al Mercat de les Bòbiles es farà un taller perquè els nens i nenes es facin les orelles. També, un cercavila per davant del mercat amb un gegant i capgrossos de la colla gegantera de Martorell.  

Via Ferrata

La via ferrada de les Dames és un itinerari equipat que resegueix el Torrent de l'Artiga Baixa, al massís de Montserrat.

És un itinerari de dificultat mitjana / alta, només apta per a gent amb una bona condició física i sense por a les alçades.

Només admetem grups reduïts, de màxim 4 persones, per tal de que el visitant pugui tenir una atenció constant per part del guia.

Tot el material tècnic individual i col·lectiu, i també l'assegurança d'accidents i de rescat està inclòs en el preu.

Caga Tió gegant a Martorell

Fira d'Artesans a la Vila i a la Rambla de les Bòbiles amb parades d'artesania. I caga tió gegant d'11.30h a 13.30h. 
 

Fira d'Artesans a la Rambla de les Bòbiles de Martorell

Fira d'Artesans a la Vila i a la Rambla de les Bòbiles amb parades d'artesania. I caga tió gegant d'11.30h a 13.30h. 
 

Fira de Sant Nicasi de Gavà

Els dies 16 i 17 de desembre, d'11 a 21 hores, t'esperem a la Rambla de Gavà per gaudir plegats de l'exposició i venta de productes del comerç local que t'ajudarà a trobar els millors regals per aquest Nadal. A més, comptarem amb parades d'artesans que posaran al teu abast diversitat de productes per aquestes festes. Durant tot el cap de setmana, activitats i animacions per a tota la família faran que passis una bona estona en el Mercat de Sant Nicasi de Gavà. T'esperem!

71ª Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat

La 71ª Fira de la Puríssima tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de desembre de 2017. El certamen santboià combina cada any tradició i modernitat. És el principal aparador de l'economia local, l'esdeveniment més popular de Sant Boi i també un dels més valorats per la ciutatania. 

El programa de la Fira proximament. 

Festa Major d’Hivern de Sant Climent

Una trentena d’activitats a la Festa Major d’Hivern de Sant Climent

Páginas

Suscribirse a Consorci de Turisme del Baix Llobregat RSS

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868