Especial Cireres

Al recull de l'Especial Cireres de la nostra web, trobareu les Fires i Festes de Cireres, activitats a la natura al voltant de les cireres i restaurants que cuinen la Cirera del Baix Llobregat.

No et perdis totes les propostes. Per a més informació, clica al següent enllaç: http://turisme.elbaixllobregat.cat/especial-cireres

 

 

Juan Pedro Pérez, nou Conseller de Turisme del Baix Llobregat

Arrel de la renovació del Pacte de Govern del Consell Comarcal del Baix Llobregat, el Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament del Prat de Llobregat, Juan Pedro Pérez, ha estat nomenat nou Conseller de Turisme del Baix Llobregat.

El Baix Llobregat, una escapada de cap de setmana a HOLA.COM

En la seva darrera edició, a l'especial setembre, la revista de viatges HOLA.COM ha escollit el Baix Llobregat com una de les millors destinacions d'escapades de cap de setmana el mes de setembre.

Contes de la Mediterrània al Teatre Plaza de Castelldefels

A les germanes Baldufa, els encanta viatjar per tot el món. Ara estan a bord d'un vaixell en alta mar, a punt de viure noves aventures. Vols descobrir per què el mar és salat? Has parlat mai amb peixos xerraires que concedeixen desitjos? Coneixes alguna sirena? I a gegants dormilegues? T'agradaria trobar el tresor de Barba-vermella?

"Tenors" al Teatre Plaza de Castelldefels

Ser tenor és molt dur. Sempre al límit. Sempre més amunt. Sempre més fort. Sempre més llarga, la nota. I al moment més inesperat, el gall. Gàrgares, farigola i bufandes a 35 graus a l'ombra. Passió exacerbada, melodies inoblidables, lirisme excels que desemboca en la raó de l'existència del tenor: el “agut”, que ho pot cobrir de glòria o enfonsar-ho en la misèria.

"Maleïdes Guerres" al Teatre Plaza de Castelldefels

Un espectacle de música i paraules, amb cançons i poesia. Un cop de puny en l'estómac i un cop de puny en la taula. 

Contra les guerres, la barbàrie, la injustícia i la mentida, tenim armes de construcció massiva: utilitzem-les.

En contra de la violència, els tres artistes es rebel·len amb cançons i poemes d'Ovidi Montllor, Bob Dylan, Silvio Rodríguez, Pere Quart, Arthur Rimbaud, W.H. Auden o Vicent Andrés Estellés.

Espectacle organitzat per la Regidoria de Pau i Solidaritat, en el marc de les 29 Jornades de Pau i Solidaritat.

 

 

Impact! al Teate Plaza de Castelldefels

Un mag, una noia i una mescla d'emocions que gaudissin de l'últim espectacle de Zappa Màgic. No facis el que diuen, ni escoltis tot el que sentis, solament sent el poder que tens i compartèixe'l amb la resta d'humans per entrar en un lloc on les coses no són el que semblen i on la realitat està per sobre de tot enteniment humà.

IMPACT! És un lloc ple de misteri al que pocs poden accedir. Solament els triats podran entrar en un món on la il·lusió, els sentiments i l'emoció fabriquessin els seus propis somnis i seran capaços de viatjar per aquest món.

"Viva Suecia" al Teatre Plaza de Castelldefels

Viva Suècia són sense cap dubte un dels fenòmens de la música independent del nostre país. Amb tan sol 3 anys de vida ja han realitzat la seva primera incursió internacional a Mèxic, els avalen gairebé 100 concerts en 2017, tots els seus soldout en 2018 i el seu gran èxit en festivals, rebentant els escenaris principals dels festivals sense importar l'horari al que els programessin.

"Un cop l'any" al Teatre Plaza de Castelldefels

"Un cop l'any" al Teatre Plaza de Castelldefels

 

L'any 1975, després de passar la primera nit en un hotel, dos amants decideixen seguir amb la seva relació en secret: només es trobaran una vegada a l'any, el mateix dia, a la mateixa habitació, mentre la resta de la seva vida segueix amb els seus matrimonis i fills.

Durant el transcurs dels 25 anys següents, hauran de fer front a l'evolució que experimentaran les seves respectives llars i, al mateix temps, adaptar-se als canvis socials i històrics que també afectaran les seves vides.

Gimcana de la tardor a Sant Feliu de Llobregat

Celebrarem l'arribada de la tardor amb una gimcana pel Parc del Llobregat i descobrirem els colors de la nova estació. La Jugatecambiental ofereix un munt de propostes per gaudir en família per aprendre moltes coses sobre els parcs metropolitans, la natura i el medi ambient, mentre juguem i fem activitats. Hi trobarem un punt d'informació del parc i el seu entorn i un espai de joc lliure.

Páginas

Suscribirse a Consorci de Turisme del Baix Llobregat RSS

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868