Abba The new experience

Esta actividad ha expirado.

Visita nuestra web www.turismebaixllobregat.com

Comparte:

L'Auditori rep el tribut a ABBA, l'emblemàtic grup de pop que va marcar la música dels anys 70 i 80.

Amb les seves melodies enganxoses, com Mamma Mia o Dancing Queen, i el seu so propi, el quartet musical ha impregnat de màgia la vida de molts de nosaltres, aconseguint ser present a la memòria col·lectiva de diverses generacions gràcies a la inclusió dels seus temes més populars en bandes sonores de pel·lícules, musicals, homenatges i recopilatoris publicats al llarg dels anys.

"ABBA The new experience" continua difonent els seus grans èxits amb un espectacle musical i escènic amb el nivell d'exigència que el grup original es mereix, interpretant les seves cançons amb la mateixa qualitat, elegància i màgia amb què el grup va conquerir, i segueix conquerint , les llistes d’èxits.

Amb més de 6 anys de trajectòria professional, són el tribut a una de les bandes més grans de la història del pop líder en nombre de concerts al nostre país. Després d'haver actuat a prestigiosos esdeveniments i sales, com el Festival de Pedralbes o l'Auditori de Girona, arriben a L'Auditori de Cornellà amb ganes de fer-nos gaudir de les inoblidables cançons del grup suec.

Contacto
Correu electrònic
auditori@procornella.cat
Telèfon
Tel. 93 474 02 02
Nombre de la empresa organizadora
Auditori de Cornellà
Fecha de celebración
6 de maig
Año de celebración
2023
Horario

20 h

Población
Cornellà de Llobregat
Dirección donde tiene lugar la actividad
C. Albert Einstein, 51 - 08940
Precio

Des de 10 €