Guia de l'oci

La Passió d'Olesa

Población: 
Olesa de Montserrat
|
Teléfono: 
93 778 10 09 Horari: De dilluns a divendres de 17 a 21 hores
|
Email: 
info@lapassio.cat
|
És evident que en un espectacle on es representa la vida, la mort i la resurrecció de Crist, les connotacions religioses en són presents.

En el cas de La Passió d’Olesa, com totes les que es representen pel territori català, en són més que presents, en són l’origen. Olesa, però, amb el pas del temps, ha anat allunyant les representacions a la tradició religiosa per apropar-la més a l’espectacle teatral. Aquesta és la gran sorpresa que és en boca de tots els que visiten La Passió d’Olesa per primera vegada, la sensació que molt lluny d’assistir a una tradició que un cop a la vida toca, han presenciat un espectacle teatral de primera categoria.

Els actors, tots ells amateurs i vinculats al poble, són seleccionats i dirigits en base a la qualitat interpretativa de cadascú. Ser olesà no és el requisit únic i imprescindible per actuar a La Passió; per ser-ne un primer actor cal un requisit encara més important, la qualitat artística. D’aquesta manera s’entén que, durant l’època moderna de La Passió, aquesta ha actuat com una autèntica pedrera de talents artístics que avui en dia, un cop estrenats al nostre teatre, són professionals del ram.

La modernitat del text, la posada en escena, els efectes, el treball d’un equip tècnic a la tramoia digne del millor dels espectacles professionals, l’esforç de tot un poble abocat d’una manera o bé d’una altra perquè l’espectacle perduri en el pas dels temps i sobretot, els resultats, fan que els vilatans se sentin tan orgullosos amb la seva Passió com per desitjar mostrar-la a tots aquelles que encara no la conegueu. Us sorprendrà.

Fecha de celebración: 
1 de maig
Horario de visita: 
Març: 5, 12 i 26 matí; 18 tarda. Abril: 2, 14 al matí; 8 i 22 a la tarda. Maig: 1 al matí. HORARIS DE REPRESENTACIONS Horari matí: de 10:15 a 14h. Horari tarda: de 17:30 a 21:15h.
Población: 
Olesa de Montserrat
Dirección donde tiene lugar la actividad: 
C. Anselm Clavé, 109
Precio: 
Varis preus i descomptes. Consultar

Contacto

Nombre de la empresa organizadora: 
Teatre La Passió
Teléfono: 
93 778 10 09 Horari: De dilluns a divendres de 17 a 21 hores
Email: 
info@lapassio.cat
Web: 
www.lapassio.cat
Guia de l'oci
Festes i espectacles

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868