Concert: Balma + Hugo Myya - Cicle Atensa't 2023

Esta actividad ha expirado.

Visita nuestra web www.turismebaixllobregat.com

Comparte:

BALMA és un duo musical barceloní nascut al 2021 i integrat per Bernat Mola i Gerard Gamundi, dos productors amb recorregut en projectes de l’escena musical de la ciutat: HOLOGRAMMA, MEMÉ, Bernarda, Cristina Len, Sofia Coll, entre d’altres…).

La seva música fusiona el Bedroom Pop més actual amb la música de club des dels anys 2000 fins a l’actualitat.

Des d’estils com el House, Techno i Drum and bass i donant també protagonisme a les veus amb auto-tune i altres efectes aconsegueixen un so característic i particular dins de l’escena catalana.

Després del llançament de dos singles ‘La Mudança’ i ‘Dos anys de comiat’, han publicat el seu tercer tema, que compta amb la col·laboració de Belén Barenys (MEMÉ), corista de Rigoberta Bandini. El rodatge del videoclip ha anat a càrrec de Gxxd Time films (The Bird Yellow, Bofirax, Myoboku) i està protagonitzat per l’actriu i dj Meritxell de Soto (@meritxelldesoto) i l’actor de ‘Moebius’ Lluís Arruga (@lluisarruga). La vessant gràfica i visual del projecte està dirigida i va a càrrec de l’Aina Canyelles (@ainacnylls) i en Joan Manel (@joan.manel).

Hugo Myya és un artista independent nascut al Baix Llobregat.

Després del seu senzill debut 'BEYONCÉ' i el recentment estrenat 'GABETE', amb un videoclip produït per TERRIER, el 22 de novembre va estrenar el seu primer mixtape CAN'T THINK STRAIGHT.

Una exploració de la identitat queer dins de la música urbana i les seves barreres.

L'amor i el desamor, el sexe i la celebració, la vulnerabilitat, la rabia i l'esperit combatiu són temes recurrents en aquesta obra.

Una banda sonora conduïda per beats de reggaetón, dancehall, electronica i house des d'una perspectiva diferent a la que estem acostumats a escoltar.

Contacto
Correu electrònic
info@ateneusantfeliuenc.cat
Telèfon
936853242
Nombre de la empresa organizadora
Ateneu Santfeliuenc
Fecha de celebración
16 de juny
Año de celebración
2023
Horario

21h

Población
Sant Feliu de Llobregat
Dirección donde tiene lugar la actividad
Ateneu Santfeliuenc - 08980
Precio

Des de 5€