Concert. Raquel Lúa

Esta actividad ha expirado.

Visita nuestra web www.turismebaixllobregat.com

Comparte:

Raquel Lúa és cantant, autora, lletrista i compositora i el seu projecte musical es basa en la sensibilitat, el tacte i el bon gust a l’hora d’interpretar cada nota.

La seva veu melismàtica i virtuosa, juntament amb lletres poètiques carregades de literatura, són els trets distintius del seu estil. Les precises i treballades harmonies de les seves cançons transporten l’espectador a l’essència de cada gènere musical que interpreta.

Les seves influències provinents del fado, el flamenc i la música d’autor situen la seva música dins del camp de la música mediterrània o folk. La seva meravellosa veu acompanya unes lletres plenes de poesia i profunditat. Aquesta alquímia és el tret distintiu del seu estil.

Té tres treballs publicats i s’obre camí en el panorama musical amb més de 300 concerts a l’esquena. En el seu àlbum “A caballo”, a mig camí entre els estils folk en els quals ja s’havia desenvolupat anteriorment, com la chacarera, aquest nou àlbum s’obre a altres estils més electrònics i territoris inexplorats fins ara, aportant així frescor i novetat respecte als seus treballs anteriors.

Activitat inclosa a l'Altaveu Frontera, dins la programació del Festival Altaveu 2023

Contacto
Correu electrònic
turisme@santboi.cat
Telèfon
936351200
Nombre de la empresa organizadora
Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
Fecha de celebración
9 de setembre
Año de celebración
2023
Horario

20.00h

Población
Sant Boi de Llobregat
Dirección donde tiene lugar la actividad
Plaça de l'Ajuntament - 08830
Precio

Gratuït