El Baix Llobregat protagonista de la nova acció de promoció de la Diputació de Barcelona aquest estiu

Comparte:

L'oferta d'estiu del Baix Llobregat ha estat protagonista a les xarxes socials, principalment a Instagram. I és què, els passats 13, 14 i 15 de juny, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat i la Diputació de Barcelona vam organitzar una acció de promoció amb els bloguers @lamochilaenlaespalda, amb l’objectiu donar a conèixer la comarca entre el seus seguidors, tot gaudint del territori d’una manera sostenible, fent servir el transport públic en tots els desplaçaments.

Durant aquests tres dies, els influencers van poder gaudir de la gastronomia, cultura i les activitats esportives del Baix Llobregat. Així, per exemple, van sortir en catamarà amb l’Escola Garbí de Castelldefels, van passejar pel Passeig Marítim i van gaudir del capvespre a la vora del mar. També van visitar el Parc Arqueològic Mines de Gavà, el refugi antiaeri de Gavà i els Museus d'Esplugues (La Rajoleta i Can Tinturé). 

La visita estava ven amanida d’una bona oferta gastronòmica. Així, van saber el que és el plaer de gaudir d’un bon sopar a la guingueta Carita Morena i Marae, també van assaborir els plats Km0, elaborats amb productes frescos del Parc Agrari del Baix Llobregat, que els xefs dels restaurants van preparar per ells, com el restaurant Major Trenta-sis i el Mirador de Sant Just. 

Aquests influencers que van visitar el nostre territori (@lamochilaenlaespalda) sumen més de 179K seguidors. Van publicar 2 posts, 2 reels i 25 stories El que representa un impacte de 244.207.

I és què, l’objectiu principal d’aquesta acció, impulsada per Diputació de Barcelona i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat i realitzada amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castelldefels, Gavà, Esplugues i Sant Just Desvern, era reforçar i augmentar l’ús del transport públic, per una mobilitat més sostenible al Baix Llobregat.