El Baix Llobregat es promociona al saló de Turisme FITUR

Comparte:

La presidenta del Consorci de Turisme, Eva Martínez, el conseller de Turisme del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Javier González, i un equip del Consorci de Turisme, han assistit aquest dimecres 24 de gener, a la inauguració de la 44a edició de la Feria Internacional de Turismo (FITUR) de Madrid, un dels esdeveniments de turisme amb major rellevància a nivell mundial.

La presidenta i el conseller, han estat presents a l’estand de la Diputació de Barcelona, sota la marca "Costa Barcelona", promocionant el Baix Llobregat, un destí turístic capdavanter que ha assistit a FITUR 2024 en cerca de noves aliances per a impulsar projectes turístics de futur per al territori.

El Baix Llobregat és una comarca amb grans potencials, la presència en aquests espais és primordial per mostrar els atractius del nostre territori, des de l’àmplia oferta hotelera i gastronòmica, fins a les propostes d’oci, esport i natura, passant per la gran varietat de patrimoni i oferta cultural.

Una comarca puntera en difusió i innovació turística, que ha aprofitat la seva estada en FITUR per a la captació de turistes de mercat estatal, promocionant els principals atractius turístics del territori.

En la inauguració de l’estand de la Destinació Barcelona, aquest any emmarcat sota el lema “Barcelona, un mar d’experiències”, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, va destacar el projecte Costa Barcelona Delta Llobregat, impulsat per la Diputació de Barcelona en col·laboració amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, i els ajuntaments de Castelldefels, Gavà, el Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat i Viladecans.
Un projecte que té com a objectiu transformar l’oferta turística dels municipis de la zona Delta del Baix Llobregat (Costa Barcelona) cap a un model de turisme sostenible, destacant també la creació i promoció del turisme blau, aprofitant les sinergies del llegat de la 37a Copa Amèrica, que se celebrarà a Barcelona des d’agost fins a finals d’octubre del 2024.

També ha estat present a la FITUR l’artista Marta Arañó de Sant Esteve Sesrovires, realitzant tallers de pintura amb vi amb vins de la DO Alella, DO Penedès i DO Pla de Bages, les tres denominacions d'origen de la província de Barcelona.