Música. Sant Rude Boi

Esta actividad ha expirado.

Visita nuestra web www.turismebaixllobregat.com

Comparte:

Concert de BCN SKA FUNDATION + Txarly Brown & Juanska Selector Dj’s.

En alguna de les onades post-pandèmia, una reunió d’amics converteix la trobada en una revelation time. Venen temps foscos i l’única forma de resistència anímica és reviure les cançons de l’adolescència, les úniques que mai ningú ens podrà prendre. Ronda de trucades a antics i nous companys amb un clar missatge: tenim una missió divina.

BCN Ska Foundation neix de la mà de músics que van viure l’explosió de l’escena durant la segona meitat dels 90, amb la voluntat de tornar a oferir el que llavors va explotar. Ska com a forma d’expressió del descontentament i de la consciència en front de les injustícies, de la mà de la diversió i del ball de la comunitat dels que encara no se senten vençuts. Ska des de l’entranya front l’ortodòxia. Música, ball, suor, somriures en forma d’akelarre i expiació del malson en el que volen fer-nos viure. Ska directe i sense vergonya. Ska com a forma de crear comunitat, solidaritat i veïnatge al més pur estil Sound System amb una playlist de hits històrics. Testada la proposta durant un any de concerts la Banda té clar que la seva proposta no només va dirigida a aquells que recorden la festa reivindicativa en què vàrem convertir l’escena, sino que és capaç d’atraure a diferents generacions que no han pogut gaudir de la combinació de màgia, potència i festa popular en un escenari. No és nostàlgia perquè mai una època passada va ser millor, és reivindicació davant del que ens espera.

Venda d'entrades a https://www.entrapolis.com/entrades/sant-rude-boi-concert-de-bcn-ska-fundation-txarly-brown-djs/57107

Contacto
Correu electrònic
turisme@santboi.cat
Telèfon
936351207
Nombre de la empresa organizadora
Espai Weller i Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
Fecha de celebración
9 de febrer
Año de celebración
2024
Horario

21 h

Población
Sant Boi de Llobregat
Dirección donde tiene lugar la actividad
Cal Ninyo (C/ Joan Bardina, 44) - 08830
Precio

10 €

Reserva previa
És necessari