4a FestaVal

Esta actividad ha expirado.

Visita nuestra web www.turismebaixllobregat.com

Comparte:

Aquest dissabte 16 de març l’aparcament del Teatre La Passió d’Esparreguera torna a acollir la FestaVal, la Festa dels Valors, que arriba enguany a la seva quarta edició. Aquest esdeveniment solidari, que enguany se celebrarà de 10 del matí a 2 del migdia, comptarà amb tallers i activitats destinades al públic familiar, una exhibició de vehicles de seguretat i emergències i exhibicions a càrrec dels Bombers de la Generalitat. A més, es farà una campanya de donació de sang organitzada pel Banc de Sang, la Creu Roja i els Bombers de la Generalitat en el marc de la campanya “Els bombers i les bomberes t’acompanyen a donar sang”.

Per a poder participar en la Festaval s’haurà d’adquirir una entrada, que representa una donació de 5 euros que es destinarà íntegrament a la iniciativa Bombers amb Causa, que recapta fons per a la recerca en malalties infantils i pels programes amb infants en risc d’exclusió dels diferents centres de Sant Joan de Déu a Catalunya. L’entrada solidària dona accés als infants i famílies a gaudir de les diferents activitats del recinte, com pintar bosses personalitzades, fer experiments, jocs cooperatius i d’habilitat, tallers de xapes i màscares, plantar llavors, fer pintura abstracta o jugar al trenca-olles. Els nens i les nenes també es podran vestir de bombers, convertir-se en petits diables, fer ballar els gegants i gaudir amb l’exhibició de les Gitanes Montserratines.

Com cada any la festa vol potenciar els valors solidaris i inclusius, per això els infants també podran participar en els circuits inclusius “Posa’t al nostre lloc” a càrrec de l’Associació Petjades de Colors i “Comunica’t amb nosaltres” a càrrec de l’AFA CEE El Pontarró, per prendre consciència de les dificultats que es poden trobar en el seu dia a dia les persones amb mobilitat reduïda o diversitat funcional. Per tal d’afavorir la participació dels infants amb autisme o hipersensibilitat, de 10 a 10.30 del matí es farà l’hora del silenci. Així mateix, ÀuriaFil també proposa el joc “Exploradors de les emocions”, per a treballar la gestió emocional i l’empatia amb els nens i nenes.

L’esport també serà present en aquesta edició amb partits de voleibol amb el Club de Vòlei Esparreguera, llançaments a porteria amb el Club Balonmano Esparreguera, passades i xuts als pals amb l’Esparreguera Rugby Club i l’activitat “Desafia la teva ment amb els escacs i el go” amb el Club d’Escacs La Passió d’Esparreguera.

A banda dels tallers i activitats també hi haurà una exposició de camions i vehicles de seguretat i emergències de Bombers, Agents Rurals, Mossos d’Esquadra, Policia Local, Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que també ensenyarà a fer maniobres de ressuscitació cardiopulmonar (RCP), Agrupacions de Defesa Forestal i una exhibició de la unitat canina dels Bombers de la Generalitat.

Contacto
Correu electrònic
festavalesparreguera@gmail.com
Telèfon
625645617
Nombre de la empresa organizadora
Xarxa d'AFAs d'Esparreguera i Bombers amb Causa
Fecha de celebración
16 de març
Año de celebración
2024
Horario

De 10 a 14h

Población
Esparreguera
Dirección donde tiene lugar la actividad
Aparcament del Teatre La Passió. Av. Francesc Marimon, 83 - 08292
Precio

5 € (entrada solidària)

Reserva previa
No és necessari