Pasar al contenido principal

Dia Internacional de la Dansa a Barcelona Dance Center (20 d'abril)

Dates de celebració
20 d'abril
Promoció
Gratuït
Barcelona Dance Center
Adreça

Carrer ANSELM CLAVÉ 44
08750 Molins de Rei
España

Telèfon
675141440
Correu electrònic

El Dia Internacional de la Dansa, commemora la diversitat i la bellesa d'aquesta manera artística. Les escoles del Baix Llobregat ens unim per a celebrar-ho mitjançant esdeveniments i presentacions per a fomentar l'apreciació i participació en la dansa, promovent la comunitat i la col·laboració entre artistes i amants de la dansa.

 

Barcelona Dance Center (BDC) és un centre de dansa situat a Molins de Rei dins del àrea metropolitana de Barcelona, dedicat a la formació de la dansa per a ballarins que volen arribar a ser professionals, o per a ballarins que simplement volen gaudir d'aquest art, ajudant al desenvolupament de la personalitat, i artístic en els joves ballarins, basat en l'estructura de l'escola de dansa cubana, però amb l'enfocament de la dansa moderna i l'evolució d'aquest art en el món.

El Centre és també la seu oficial de BCN CITY BALLET, jove companyia de dansa sense ànim de lucre, formada pels alumnes més avançats de l'escola, del curs de formació professional i estudiants internacionals que volen millorar el seu nivell i tenir la pràctica de l'escena.

Horari

18:30

Activa la promoció

Facilita'ns les teves dades i t'enviarem per e-mail la promoció activada per tal que la puguis mostrar a cada establiment. Tots els camps són obligatoris. 
Si no trobes l'email d'activació revisa la bústia de correu no desitjat (SPAM).
Per gaudir de les promocions, es recomana contactar amb l'establiment i fer reserva prèvia.
CAPTCHA
1 + 11 =
Resuelva este simple problema matemático y escriba la solución; por ejemplo: Para 1+3, escriba 4.
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.