Cupons amb descomptes per a famílies

Sol·licita'ns un cupó amb promocions i descomptes per gaudir en família de visites i activitats als principals atractius turístics del Baix Llobregat.

Gaudir dels descomptes és molt senzill! Selecciona els descomptes que més t'agradin i omple el formulari perquè te'ls enviem a casa o descarrega'ls directament, en aquest cas tan sols els hauràs d'imprimir o mostrar des del teu mòbil al personal del mostrador de cada establiment.

 

1 - Selecciona tots els cupons que t'interessin

Vull tots els cupons amb descomptes
 
Museu de Sant Boi
Més info
Canal Olímpic de Catalunya
Més info
Parc Arqueològic Mines de Gavà
Més info
Catalunya en Miniatura
Més info
Aventura vertical a Catalunya en Miniatura
Més info
Museus d'Esplugues de Llobregat
Més info
Cripta Gaudí de la Colònia Güell
Més info
Coves de Montserrat (Collbató)
Més info
Museu Agbar de les Aigües
Més info
Museu de Montserrat
Més info
Espais Naturals del Delta del Llobregat
Més info
Jujol a Sant Joan Despí
Més info
Museu de Matemàtiques de Catalunya MMACA
Més info

2 - Omple el formulari i gaudeix dels cupons amb descomptes

D’acord amb el que s’estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de l’esmentada llei i a la resta de la normativa aplicable, s’informa que les dades facilitades seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat per al seu tractament informàtic, la finalitat del qual és donar resposta a la sol·licitud del ciutadà, i que es podran exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades personals, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant comunicació escrita a la seu del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868