Sorteig Menú Sabors de l'Horta

 

Els nostres restauradors de Els Sabors de l'Horta, us conviden a participar a 3 sortejos anuals d'un Menú Sabors de l'Horta per a dues persones. Els guanyadors del sorteig podran degustar i assaborir una de les novetats gastronòmiques que cada restaurador ens ofereix aquest any amb els productes de Carxofa Prat, Cireres i altres productes de temporada.

 

PARTICIPA AL PROPER SORTEIG KM 0 ESPECIAL CIRERES DEL PARC AGRARI DEL BAIX LLOBREGAT!

 

Condicions de la promoció:

El premi equival a un àpat amb un producte de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat com a protagonista. El premi és per a dues persones al restaurant seleccionat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, i serà personal i intransferible. Per gaudir del premi cal fer reserva prèvia i el restaurat haurà de garantir disponibilitat. Premi vàlid fins la vigència establerta en el cupó regal.

 

Per a participar al sorteig, heu de complimentar el següent formulari:

 

Les vostres dades s’introduiran en una base de dades, propietat del Consorci de Turisme del Baix Llobregat i s’utilitzaran exclusivament per enviar-vos informació sobre l’oferta promocional del turisme a la comarca. D’acord amb la llei de protecció de dades 15/99, teniu dret a cancel·lar, modificar o anul·lar les vostre dades mitjançant un correu electrònic turisme@elbaixllobregat.cat o postal a CN-340, Parc Torreblanca – 08980 Sant Feliu de Llobregat.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868