Concert. Maro

Cette activité a expiré.

Visitez notre site web www.turismebaixllobregat.com

Partager:

MARO és una multi instrumentista, compositora i productora de Lisboa. Graduada de la Berklee College of Music (Boston) el 2017, l’artista portuguesa va debutar oficialment el 2018, llançant cinc àlbums i un EP. Més tard es va unir a Jacob Collier al seu DJESSE World Tour 2019, com a part de la banda. En aquests anys, Maro ha telonejat molts artistes, inclosos Jessie J i Charlotte Cardin i ha esgotat entrades a Portugal, Espanya, Brasil, Mèxic i els EUA. El 2020 neix “Itsame, Maro!”, un projecte dedicat a promoure la col·laboració a distància. La sèrie inclou 100 episodis amb artistes de tota mena de gèneres musicals, com Eric Clapton, Lennon Stella, Paper Kites, Pablo Alborán, Lizzy McAlpine , Madison Cunningham, ANAVITÒRIA, Ivan Lins, Vitor Kley, Sílvia Pérez Cruz, Maria Gadú, Mayra Andrade, Rui Veloso, Lionel Loueke i molts altres.

El 2021 va realitzar un EP col·laboratiu Juntament amb Nasaya: “Pirilampo”. 4 cançons que marquen el començament d’un nou univers sonor conjunt. El primer de molts llançaments.

Més recentment, Maro va guanyar el Festival da Canção i va representar al seu país a Eurovisió (2022) amb “saudade, saudade”. També va llançar “can you see me?“, un àlbum que mostra una nova faceta, amb influències del pop, trap, world & folk.

MARO, presenta “hortelã”, donant vida a una versió íntima i desposseïda de les seves cançons més recents, en una línia de folk acústic en portuguès. Aquest disc va ser gravat en trio, amb els guitarristes catalans Darío Barroso & Pau Figueres.

Activitat inclosa dins la programació del Festival Altaveu 2023

 

Entrades: https://www.entrapolis.com/entradas/maro-al-festival-altaveu

Contact
Correu electrònic
turisme@santboi.cat
Telèfon
936351200
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
Data de celebració
8 de setembre
Any de celebració
2023
Horari

20.00h

Població
Sant Boi de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
C/ Joan Bardina, núm. 44 (Cal Ninyo) - 08830
Preu

6€