Agències esportives internacionals descobreixen les instal·lacions i activitats del Baix Llobregat

Partager:

Els dies 26 i 27 d’octubre el Consorci de Turisme del Baix Llobregat va acollir 10 buyers que havien participat al Workshop especialitzat en turisme esportiu de Lloret de Mar, els quals, van tenir l’oportunitat de veure in situ les possibilitats que ofereix el Baix Llobregat en Sports&MICE.

Es van organitzar diferents activitats a realitzar per aquests buyers, tals com: visitar les instal·lacions del FC Barcelona, a on van tenir la possibilitat de realitzar un clínic esportiu; el Canal Olímpic de Castelldefels per poder experimentar amb l’activitat de DragonBoat; els diferents espais i possibilitats per a grups que ofereix la Emilio Sanchez Academy; i realitzar una ruta amb bicicleta pel Delta de Llobregat.

Pel que fa la gastronomia el primer dia van tenir la oportunitat de gaudir de l’oferta gastronòmica de fusió del Casanova Beach Club de Castelldefels i el darrer dia, abans de marxar cap a l’aeroport, van degustar l’exquisida oferta del restaurant Fosbury Café de Castelldefels.

L’allotjament va ser en el SB Barcelona Events Hotel de Castelldefels, a on van poder conèixer els espais per esdeveniments que ofereix l’hotel.