Roses de tardor

Cette activité a expiré.

Visitez notre site web www.turismebaixllobregat.com

Partager:

El Palau Falguera s'omplirà del 10 al 12 de novembre dels colors, les aromes i les textures pròpies de la tardor amb motiu de la celebració d'una nova edició de Roses de Tardor. Sota aquest nom s'organitzaran diferents activitats al voltant del món de les roses. L'objectiu és oferir, des d'un espai tan emblemàtic com el Palau Falguera, un assortiment d'activitats adreçades a tots els públics per difondre la riquesa dels productes de tardor en un ambient festiu.

L'acte inaugural tindrà lloc el divendres 10, a les 19 h, a la sala dels Àustria del Palau Falguera, amb la conferència 'Crisi climàtica, biocomfort urbà i rosers', a càrrec de Jordi Torrijos, seguida del lliurament del guardó Amics de les Roses 2023 a la família Dot Fàbregas i la lectura de poemes, a càrrec de l'alumnat de l'Escola Mare de Déu de la Mercè. Una hora més tard s'inauguraran les exposicions Roses de Tardor, Muntatges florals i Ikebana amb roses, que estaran situades a les sales d'exposicions del Palau i a la capella. Aquestes exposicions es podran visitar el cap de setmana, de 10 a 14 h, i de 17 a 20 h.

El dissabte 11, a les 17 h, tindrà lloc el taller de construcció de jardins en miniatura, amb inscripció prèvia i places limitades. El diumenge 12 Roses de Tardor organitza tallers infantils i familiars d'11 a 14 h, a les terrasses del Palau Falguera, i a partir de les 12 h l'espectacle infantil de contes 'Roses de fil i cotó, contes de tardor', a càrrec de Laberta Delpoblet.

La darrera activitat del programa tindrà lloc el dissabte 18, a les 17 h, amb la visita a la casa museu l'Oleguer Junyent. Per aquesta activitat caldrà inscripció prèvia i les places són limitades.

Les activitats de Roses de Tardor estan impulsades per l'Associació Amics de les Roses de Sant Feliu amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu.



Documents relacionats:
Cartell Roses Tardor 2023
Comparteix Comparteix per Facebook Comparteix per Twitter Comparteix per LinkedIn Comparteix per e-mail
Sitemap
Notícies d'actualitatTransports i mobilitatAgenda de la ciutatCiutat de les rosesEquipamentsRuta del modernismeLa FiraMedi ambientEsportsSant Feliu InnovaEducació i formacióMapes de la ciutat
Menú de xarxes socials
Perfils de Facebook
Twitter: Llistat dels diferents canals municipals
Blocs municipals
Youtube: Llistat dels diferents canals municipals
Linkedin: Llistat de les diferents pàgines municipals
Instagram: Llistat de les diferents pàgines municipals
Plaça de la Vila, 1
08980 Sant Feliu de Llobregat
Tel. 93 685 80 00
ajuntament@santfeliu.cat
Avís legalPolítica de privacitatAccessibilitatMapa WebCercadorRegistre
Versió mòbil
Portal de transparènciaAtenció i informacióCatàleg de tràmitsInformació econòmicaOferta pública d'ocupacióEmpresa i comerçTauler d'anuncisLa meva carpetaPerfil de contractantObservatori de la ciutat
Salta a la part superior

Contact
Correu electrònic
santfeliu@amicsdelesroses.cat
Telèfon
936853242
Nom de l'empresa organitzadora
Associació Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat
Data de celebració
del 10 al 12 de novembre
Any de celebració
2023
Horari

de 10 a 14 h, i de 17 a 20 h

Població
Sant Feliu de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Palau Falguera - 08980
Preu

Gratuït