Baix Llobregat Convention Bureau promociona l'oferta a la fira IBTM 2023

Partager:

El Baix Llobregat Convention Bureau ha participat un any més a la fira IBTM World. Aquest any la fira s'ha celebrat del 28 al 30 de novembre de 2023 al parc firal Fira Barcelona i ha tingut com a eixos principals: la sostenibilitat, la tecnologia d'esdeveniments, la seguretat i salut, i, la innovació en l'experiència del client. També ha tingut lloc un important programa paral·lel de taules rodones i presentacions.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, sota la marca comercial Baix Llobregat Convention Bureau, ha participat dins l’estand del Barcelona Convention Bureau amb una agenda de reunions concertades amb diferents organitzadors d’esdeveniments i empreses internacionals. 

Així mateix,durant la fira vam realitzar una presentació per donar a conèixer l'oferta MICE de la nostra destinació als assistents.

En aquesta nova edició la fira IBTM ha incidit en els desafiaments i les tendències de la indústria, en una època marcada per la tecnologia, la demanda, els preus i la sostenibilitat, en un esdeveniment en el que han participat més de 4.700 compradors de 110 països.