Viu el Nadalíssim Nadal a l’Splau!

Cette activité a expiré.

Visitez notre site web www.turismebaixllobregat.com

Partager:

Arriba el Nadalíssim Nadal a Splau! De l'1 de desembre al 5 de gener, els visitants del centre viuran el Nadal en gran i gaudiran d'una experiència única amb activitats per a tota la família: la Gran Nevada Tradicional de Splau, les preúvas, el concert gratuït de Henry Méndez, una carrera solidària, tallers infantils… I molt més!

A més, els nens i nenes podran conèixer el Pare Noel (de l'1 al 24 de desembre) i el Rei Mag Gaspar (del 27 de desembre al 5 de gener) per entregar les seves cartes.

Cursa Solidària
El 14 de desembre, a les 19 h, celebrarem l'arribada del Nadal amb una cursa liderada per l'influencer runner @pitufollow. Amb la carrera, de caràcter solidari, Splau donarà 1.000 € a Corresolidaris, una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu recaptar fons per a projectes solidaris de caràcter minoritari. Només per participar-hi, els assistents s'emportaran regals de les marques GreenVita i Sprinter.

A més, els dies 2, 3, 4 i 5 de gener, el centre organitza una recollida de joguines solidàries també en col·laboració amb Corresolidaris.

Preúvas
Per a tots aquells que esperen impacients l'arribada de l'any nou, aquest any Splau s'avança! El 22 de desembre, a les 19 h, celebrarem l'any nou de la mà de la presentadora i periodista Nerea Sanfe, que iniciarà el compte enrere llançant al públic els 12 “raïms” en forma de pilotes gegants.

Henry Méndez en concert
El dia 22 de desembre, just després dels 12 raïms, serà el moment de donar-ho tot amb el reggaeton del cantant Henry Méndez. Entre els seus principals èxits hi ha “Mi Reina”, “El Tiburón”, “Noche de estrellas” o “Rayos de sol”, èxits que mai passen de moda i que els visitants no podran deixar de ballar .

La Gran Nevada Tradicional!
El 29 de desembre, a les 19 h, viurem el moment més WOW del Nadalíssim Nadal: la Gran Nevada Tradicional! Cauran flocs de neu del cel, i veurem nevar a Splau!

El Bingo-Roscón del Nadalíssim
El 4 de gener, a les 19 h, Splau organitza el seu propi joc nadalenc, un Bingo-Roscón amb el qual els participants podran guanyar regals increïbles: un iPhone 15 Pro, una TV de 65 polzades i un robot de cuina Moulinex. Hauran de ratllar en el seu cartó les paraules que surtin en pantalla i, la primera persona que completi el cartró, guanyarà el súper premi! Estarà conduït per la presentadora i periodista Nerea Sanfe.

Nadalíssim Kids Zone
Del 2 de desembre al 5 de gener, la Nadalíssim Kids Zone, ubicada a la planta zero del centre comercial, acollirà activitats, tallers i experiències per compartir l'esperit nadalenc amb tota la família.
-Un photoball de Fnac Splau per emportar-te a casa la polaroid més especial per a l'arbre de Nadal: una foto familiar amb el Pare Noel! A més, se sortejarà una polaroid entre els assistents.
-Amunt la creativitat! Els més petits podran participar en un taller de creació i decoració de la seva pròpia gorra al més pur estil nadalenc.
-I el més important, la visita del Pare Noel i del Rei Gaspar! Els nens i nenes podran conèixer i lliurar les cartes al Pare Noel, de l'1 al 24 de desembre, i al Rei Mag Gaspar, del 27 de desembre al 5 de gener.

A més, en un estand situat a la planta zero, davant de MediaMarkt, s'embolicaran els regals nadalencs de forma gratuïta sent membre del Splau Club.

El centre comercial obrirà les botigues cada dia de desembre, inclosos els diumenges i els festius (a excepció del 25 i 26 de desembre i de l'1 de gener). Consulta els horaris de les activitats a la pàgina web.

Contact
Correu electrònic
info@intermedia.cat
Telèfon
934 71 90 80
Nom de l'empresa organitzadora
Centre Comercial Splau
Data de celebració
Fins al 5 de gener
Any de celebració
2024
Horari

Tot el dia

Població
Cornellà de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Av. del Baix Llobregat, s/n - 08940
Preu

Gratuït