Llença’t flowers

Cette activité a expiré.

Visitez notre site web www.turismebaixllobregat.com

Partager:

Splau donarà la benvinguda a la primavera en gran amb la campanya ‘Llença’t flowers’. Entre el 7 i el 23 de març, el centre comercial acollirà diversos shows i activitats com el concert de Nena Daconte, un torneig de gaming, un espectacle d'art en viu amb l'artista urbà Camil Escruela i el DJ Marc López, un joc de Scalextric Autònom per conscienciar sobre l'estalvi d'energia, córners de charms, ungles i trenes...

A més, Splau es converteix en el primer centre comercial a llançar les seves pròpies sneakers personalitzades, una edició limitada i exclusiva que es podrà aconseguir a través del perfil d'Instagram del centre i de la seva pàgina web.

-A tot gas!
‘Llença’t flowers!’ arrencarà la segona setmana de març. El 9 de març durant tot el dia, els visitants podran gaudir d'un torneig de gaming amb simuladors de MotoGP perquè petits i grans puguin viure una experiència de conducció ultra realista.

-Graffiti show
El divendres 15 de març a partir de les 19.00 h, Splau reunirà el millor de l'art i de la música urbana! Aquest dia, Camil Escruela -artista barceloní conegut per la seva característica manera de plasmar escenes quotidianes, les seves referències a temes socials i els seus codis contemporanis d'estètica urbana- durà a terme un graffiti show, pintant en directe una lona de 4x3 m al ritme de la música del DJ Marc López.

-Concert Nena Daconte
El divendres 22 de març a les 20 h, és el torn de la música i el bon rotllo de la mà del grup Nena Daconte, el projecte musical que va néixer el 2005 de la cantant i compositora Mai Meneses i el músic barceloní Kim Fanlo. 'Nena Daconte', nom pres d’un personatge de Gabriel García Márquez', es va llançar a la fama amb el seu primer àlbum, 'He perdido los zapatos', i compta amb èxits tan coneguts com 'Tenía tanto que darte', 'En qué estrella estará' o 'El Aleph'. La banda va llançar el seu últim disc, 'Casi Perfecto', el març de 2023.

A més, els visitants podran entrar en un sorteig de 5 entrades dobles VIP per a un meet & greet, marxandatge signat per l'artista i accés preferent a les primeres files del concert.

-‘L’hora del planeta’ més sostenible
Per acomiadar l'esdeveniment, el dissabte 23 de març, en el marc de la celebració de 'L’Hora del Planeta' - moviment mundial en el qual participen més de 190 països i milions de persones apagant les llums de les seves llars, empreses, edificis i monuments més emblemàtics durant una hora -, Splau sorprendrà els seus visitants amb una jornada de Scalextric Autònom per conscienciar sobre l'estalvi d'energia.
A més, Camil Escruela tornarà al centre per personalitzar la nova estructura que cobrirà la mítica font de Splau amb un dibuix la finalitat del qual serà conscienciar sobre l'estalvi d'aigua.

I els visitants que vulguin elevar el seu look, durant els dijous 7, 14 i 21 de març de 18 a 20 h, tindran l'oportunitat d'acostar-se a diferents córners: un nails bar, un saló de perruqueria, un taller de personalització de sneakers i masterclasses per aprendre a punxar juntament amb un DJ professional. Amb aquestes accions, es col·laborarà amb les entitats 'Roba Amiga' i 'Peluca solidaria'.

Contact
Correu electrònic
info@intermedia.es
Telèfon
934 71 90 80
Nom de l'empresa organitzadora
Centre comercial Splau
Data de celebració
Fins al 23 de març
Any de celebració
2024
Població
Cornellà de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Av. del Baix Llobregat, s/n - 08940
Preu

Gratuït

Cal fer reserva previa
És necessari