A continuació us detallem les sessions formatives que posem a la disposició de les empreses i entitats que participen en el programa Punts d'Informació Turística del Baix Llobregat l'any 2024.

Càpsules formatives autoconsumibles

 

Una oferta d'11 càpsules formatives a escollir que es poden visualitzar en qualsevol moment. Les empreses anualment han de veure mínim una càpsula a l'any.

* Les càpsules estaran disponibles a partir de maig. Us informarem un cop estiguin publicades.

Passos a seguir:
1. Visualitzar la càpsula
2. Un cop visualitzada la càpsula heu de complimentar el formulari corresponent a cada càpsula.
D'aquesta manera validarem que ho heu fet.

Si necessiteu un certificat d'assistència cal respondre el formulari per a cada càpsula visualitzada i sol·licitar el certificat enviant un email a turisme@elbaixllobregat.cat.

Termini per visualitzar les càpsules i emplenar formulari: 31 d’octubre de 2024.

 

Jornades de descoberta dels atractius del Baix Llobregat

Aquest any 2024 teniu l'oportunitat de conèixer en persona tres atractius turístics del Baix Llobregat. Us recomanem apuntar-vos a una jornada cada any. La proposta de visites anirà variant cada any.

Image

Catalunya en Miniatura + Ca la Cinta + El Forneret (20 de març)

Coneixereu els principals atractius de Torrelles de Llobregat, per una banda el parc temàtic de maquetes en miniatura, un dels més grans de el món i declarat d'Interès Turístic Nacional, amb una exposició a l'aire lliure dels monuments i edificis més emblemàtics de Catalunya.
Seguidament farem una visita al Museu del Cinema i de Torrelles Ca la Cinta i gaudirem d'un petit tast de productes 100% del Baix Llobregat al Forneret de Torrelles de Llobregat.

  • Activitat: Visita guiada i tast.
  • Data: dimecres 20 de març de 10.15 h a 14 h.
  • Modalitat: presencial.
  • Inscripció: cal emplenar el següent formulari per cada persona que es vulgui inscriure. Places limitades (50 persones). S'assignarà plaça per ordre d'inscripció.
  • Com arribar? Cada persona assistent ha de desplaçar-se amb el seu vehicle propi. Indicacions aquí.

Formulari d'inscripció

Complimentar per a cada persona que es vulgui inscriure.

Informació de contacte
Image

Museu de la Colònia Sedó d'Esparreguera (26 d'abril)

La Colònia Sedó d’Esparreguera, fundada el 1846, va ser la primera colònia industrial tèxtil de Catalunya i la més gran que es va construir al país. La visita al Museu de la Colònia Sedó permet descobrir la història de la colònia, els espais que la integren i el seu singular sistema hidràulic d’aprofitament i eficiència energètica. La visita es completa amb un itinerari per la colònia, en què es pot observar la magnitud del seu conjunt: el salt de Broquetes, l’aqüeducte, la casa dels Sedó, l’església, les cases obreres, el teatre, l’escola i les xemeneies.

  • Activitat: Visita guiada 
  • Data: divendres 26 d'abril de 9.30 h a 14 h.
  • Modalitat: presencial.
  • Inscripció: cal emplenar el següent formulari per cada persona que es vulgui inscriure. Places limitades (50 persones). S'assignarà plaça per ordre d'inscripció.
  • Com arribar? Cada persona assistent ha de desplaçar-se amb el seu vehicle propi. Indicacions aquí 

Formulari d'inscripció

Complimentar per a cada persona que es vulgui inscriure.

Informació de contacte
Image

Museus d'Esplugues - Can Tinturé i La Rajoleta (26 de setembre)

Can Tinturé exposa la col·lecció de rajola de mostra de Salvador Miquel. Un tipus de peça ceràmica de producció molt abundant, amb una temàtica generalment geomètrica per tal de reproduir un dibuix infinitament. La col·lecció, bàsicament de rajola catalana, compta amb més de tres mil peces i abasta des del s. XIV fins a mitjan s.XIX ; és a dir, acaba quan s’inicia l’activitat de la fàbrica “La Rajoleta”.

La visita a l’actual recinte de “La Rajoleta” ens introdueix en els antecedents i inicis de la història i la producció de la fàbrica de ceràmica “Pujol i Bausis”, que durant el Modernisme va adquirir un paper de referència molt destacat. Malgrat la provisionalitat de les instal·lacions, la gran varietat i singular tipologia de forns reunits donen una certa excepcionalitat a tot el conjunt.

  • Activitat: Visita guiada a Can Tinturé i La Rajoleta + taller de trencadís.
  • Data: Dijous 26 de setembre de 9.30 h a 14 h.
  • Modalitat: presencial.
  • Inscripció: cal emplenar el següent formulari per cada persona que es vulgui inscriure. Places limitades (50 persones). S'assignarà plaça per ordre d'inscripció.
  • Com arribar? Cada persona assistent ha de desplaçar-se amb els seus mitjans propis. Punt de trobada.

 

Formulari d'inscripció

Complimentar per a cada persona que es vulgui inscriure.

Informació de contacte