Guia de l'oci

18è Festival Internacional de Pallassos Memorial Charlie Rivel a Cornellà

Ville: 
Cornellà de Llobregat
|
Téléphone: 
93 634 55 80
|
E-mail: 
info@festivaldepallassos.com
|

Cornellà de Llobregat acollirà del 14 al 21 d’octubre de 2018 la 18ena edició del Festival Internacional de Pallassos, un certamen bianual amb una clara aposta per la cultura i en concret pel món del pallasso.

Enguany es mantindran algunes de les senyes d’identitat del Festival com la gran Carpa de circ a la plaça de Catalunya, on té lloc la Gala inaugural i altres espectacles per al públic general.

* La Gala solidària ALAPISTA amb Pallassos Sense Fronteres tindrà lloc dimecres 17 a les 19h, amb un preu reduït de 6 euros per als adults i 3 euros per als infants i tota la recaptació anirà per finançar algun dels seus projectes.

No us perdeu el llarg i variat programa d'actuacions per a tots els públics que tindran lloc per tota la ciutat, amb espectacles al carrer i d'altres a la Carpa, teatres, sales i auditori.

Els pallassos us hi esperen amb els braços oberts i un somriure d’orella a orella!

 

Més informació i entrades a: http://festivaldepallassos.com/

 

 

 

Date célébration: 
Fins al 21 d'octubre de 2018
Ville: 
Cornellà de Llobregat
Adresse où a lieu l'activité: 
Cornellà de Llobregat
Prix: 
Espectacles de carrer gratuïts i espectacles de pagament a la Carpa central del festival i diverses sales de teatre de la ciutat.

Contact

Nom de l'entreprise organisatrice: 
Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Téléphone: 
93 634 55 80
E-mail: 
info@festivaldepallassos.com
Guia de l'oci
En família
Festes i espectacles

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868