Gastronomia

Cors de carxofa Prat amb calamarcets a Samaranch Park

Població: 
Molins de Rei
|
Telèfon: 
93 668 71 85
|
Email: 
restaurante@samaranchpark.com
|

Cors de carxofa Prat amb calamarcets

Ingredients per a 4 persones:

2 Kg de carxofa Prat

500g de calamarcets

Oli verge d'oliva

All, julivert, sal i pebre

 

Preparació:

Netejar les carxofes de fulles deixant només els cors. Tallar en petites porcions deixant-los en un recipient amb aigua freda i una mica de llimona perquè no es possin negres durant el procès. Posterioment es confiten a baixa temperatura i, quan estiguin fets, els reservarem per presentar-los.

Netejar els calamarcets i saltejar-los amb l'oli d'oliva, sal, pebre i julivert.

Col.locar en un motlle els cors de carxofa i compactar una mica amb una cullera. Posar els calamarcets a sobre amb el seu suc. Decorar el plat i ja està llest per a servir-lo.

Data celebració: 
Temporada 2018
Població: 
Molins de Rei
Adreça on té lloc l'activitat: 
C. Francesc Samaranch, 11
Preu: 
Segons plat

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Restaurant Samaranch Park
Telèfon: 
93 668 71 85
Email: 
restaurante@samaranchpark.com
Gastronomia
Especial carxofa

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868