Gastronomia

Menú Carxofa Prat a Marimorena

Població: 
Sant Boi de Llobregat
|
Telèfon: 
93 630 66 06
|
Email: 
reservas@marimorena.es
|

Som en plena temporada de carxofa, un dels productes estrella de la cuina del restaurant Marimorena (Sant Boi de Llobregat), on el flamant Cuiner de l’Any 2017, el xef Albert Mendiola, la reinterpreta de mil i una maneres. Per tal que els seus comensals la gaudeixin durant aquests mesos de fred, l’establiment estrena el Menú de Carxofa Prat, amb especialitats tan delicioses com la truita de carxofa Prat amb llentia de caviar beluga (o favetes baby) i puntes d’ou ferrat; el guacamole de carxofa Prat amb sardina fumada; les favetes a la catalana amb carxofa Prat i botifarra, o el seu ja famós ou a la romana amb calamarsets i carxofes Prat. 

El Menú Carxofa Prat(30€), disponible el cap de setmana, les nits de divendres i dissabte i sota reserva entre setmana, té però un factor sorpresa, ja que el xef confesa que “segons la disponibilitat dels productes i de les matèries primeres que trobo al mercat, afegeixo noves elaboracions”. 

Menú CARXOFA PRAT

Aperitiu de carxofa

Truiteta de carxofa, llentia caviar beluga i puntilla de clara d’ou i Bunyols de carxofa i carxofa cruixent

Guacamole de carxofa amb sardina fumadai

Favetes a la catalana amb koktxes de bacallà

Cor de carxofa amb “tiradito” de corvall 

Ou a la romana amb calamar, ceba, carxofa i salsa de tinta

Pinya al forn, iogurt grec i nous

Data celebració: 
Temporada 2018
Horari de visita: 
Obert de dilluns a diumenge al migdia. I nits de divendres i dissabte
Població: 
Sant Boi de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Ronda Sant Ramon, 151
Preu: 
30€ / persona (iva inclòs)

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Restaurant Marimorena
Telèfon: 
93 630 66 06
Email: 
reservas@marimorena.es
Gastronomia
Especial carxofa

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868