Menú Carxofa Prat a Marimorena

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Som en plena temporada de carxofa, un dels productes estrella de la cuina del restaurant Marimorena (Sant Boi de Llobregat), on el flamant Cuiner de l’Any 2017, el xef Albert Mendiola, la reinterpreta de mil i una maneres. Per tal que els seus comensals la gaudeixin durant aquests mesos de fred, l’establiment estrena el Menú de Carxofa Prat, amb especialitats tan delicioses com la truita de carxofa Prat amb llentia de caviar beluga (o favetes baby) i puntes d’ou ferrat; el guacamole de carxofa Prat amb sardina fumada; les favetes a la catalana amb carxofa Prat i botifarra, o el seu ja famós ou a la romana amb calamarsets i carxofes Prat. 

El Menú Carxofa Prat(30€), disponible el cap de setmana, les nits de divendres i dissabte i sota reserva entre setmana, té però un factor sorpresa, ja que el xef confesa que “segons la disponibilitat dels productes i de les matèries primeres que trobo al mercat, afegeixo noves elaboracions”. 

Menú CARXOFA PRAT

Aperitiu de carxofa

Truiteta de carxofa, llentia caviar beluga i puntilla de clara d’ou i Bunyols de carxofa i carxofa cruixent

Guacamole de carxofa amb sardina fumadai

Favetes a la catalana amb koktxes de bacallà

Cor de carxofa amb “tiradito” de corvall 

Ou a la romana amb calamar, ceba, carxofa i salsa de tinta

Pinya al forn, iogurt grec i nous

Contacte
Correu electrònic
reservas@marimorena.es
Telèfon
93 630 66 06
Nom de l'empresa organitzadora
Restaurant Marimorena
Data de celebració
Temporada 2018
Població
Sant Boi de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Ronda Sant Ramon, 151