Retir de Ioga al cor de Montserrat a l'Alzina de Collbató

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

El Retir a l’Alzina de Collbató

Us oferim un Retir de ioga en contacte amb la natura al cor de la muntanya de Montserrat.

En unes dates màgiques que coincideixen amb el solstici d’estiu i que, any rere any, l’ésser humà  ha cel.lebrat des de temps immemorials per  venerar l’efecte transformador i purificador del sol i del foc.

En aquest context, realitzarem un retir amb kriyes de Kundalini ioga on inclourem una celebració /meditació per la nit de Sant Joan, pranayamesmeditacionsKirtans (cant de mantres i música en directe), gaudirem d’una alimentació natural, de l’energia de la muntanya i experimentarem amb les vibracions dels bols de quars.

Tres dies per connectar una mica més amb tu i poder experimentar un nivell més alt i renovat d’energia, calma i benestar.

 

Facilitadors

Marc Llopart Professor de Kundalini Ioga, reconegut i certificat per AEKY (Associación Española Kundalini yoga), IKITA (International Kundalini yoga Teachers Association) i KRI (Kundalini Research Intitute). Director del Centre Anahata yoga(Martorell).

Rosa Montells,Professora de Cuina Natural i Energètica, terapeuta Gestalt amb més de deu anys d’experiència (membre de la AETG), instructora de Moviment Conscient “Río Abierto” i teràpia transpersonal, i llicenciada en Farmàcia.

 

Especificacions

Dur roba còmoda, pareo i coixí de meditació (no imprescindible).

Inclou allotjament i pensió completa.

Contacte
Correu electrònic
alzinadecollbato@gmail.com
Telèfon
665 305 869
Nom de l'empresa organitzadora
L'Alzina de Collbató
Data de celebració
Del 23 al 25 de juny
Població
Collbató
Adreça on té lloc l'activitat
Carrer Pau Bertran, 4