Guia de l'oci

Benvinguts a Pagès al Baix Llobregat

Població: 
Corbera de Llobregat
Sant Climent de Llobregat
Molins de Rei
Torrelles de Llobregat
Sant Boi de Llobregat
El Prat de Llobregat
Castelldefels
Sant Esteve Sesrovires
|
Telèfon: 
93 685 24 00
|

El cap de setmana del 9 i 10 de juny torna Benvinguts a Pagès, una nova oportunitat per redescobrir el món de la pagesia, trepitjar el territori, conèixer l’origen dels productes alimentaris que consumim cada dia, tastar les elaboracions de les explotacions participants i omplir el rebost amb productes de proximitat.

Una àmplia representació de l’activitat agrícola, ramadera i pesquera de Catalunya – 42 comarques - obrirà les seves portes per ensenyar de manera didàctica i totalment gratuïta els processos d’elaboració dels productes. Com en les primeres dues edicions de Benvinguts a Pagès, no caldrà reservar plaça per a la visita a les explotacions i s’oferirà un tast de productes en acabar.

Enguany, el Baix Llobregat participarà a Benvinguts a Pagès amb una oferta més àmplia que en les darreres edicions: 5 explotacions agràries(Enric Eco a Sant Climent de Llobregat; Camp Vilagut a Molins de Rei; Vins i Caves Piteus a Corbera de Llobregat; Can Fisas Agroecologia a Molins de Rei; i Cireres Bernabe Santi a Torrelles de Llobregat), 3 restaurants (Marimorena a Sant Boi de Llobregat, Cèntric Gastrobar a El Prat de Llobregat, i La Masia Sánchez Casal a El Prat de Llobregat); i 1 activitat complementària (Esmorzar de pagès a Bodega Ca N’Estella de Sant Esteve Sesrovires).

Trobaràs més informació al web: http://benvingutsapages.cat/es/#!/comarca/baix-llobregat

Anima’t a gaudir d’aquesta experiència!!

Data celebració: 
9 i 10 de juny de 2018
Població: 
Corbera de Llobregat
Sant Climent de Llobregat
Molins de Rei
Torrelles de Llobregat
Sant Boi de Llobregat
El Prat de Llobregat
Castelldefels
Sant Esteve Sesrovires
Adreça on té lloc l'activitat: 
El Baix Llobregat
Preu: 
Gratuït

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Benvinguts a Pagès
Telèfon: 
93 685 24 00
Guia de l'oci


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868