Guia de l'oci

El 30è Saló de Primavera a Sant Feliu

Població: 
Sant Feliu de Llobregat
|
Telèfon: 
936850783
|
Email: 
garciagcr@santfeliu.cat
|

El proper divendres, 7 d'abril, a les 19 h, s'inaugura el 30è Saló de Primavera del Cercle de Belles Arts a la sala d'exposicions de la primera planta del Palau Falguera. Aquesta mostra col·lectiva d'estil lliure aplegarà l'obra d'una vintena d'artistes vinculats al Cercle de Belles Arts, entitat que es dedica a la promoció de les arts plàstiques i a la difusió cultural i que es troba ubicada a l'Ateneu Santfeliuenc. Tal com ha explicat la presidenta del Cercle de Belles Arts, Luisa Elena Gámez, els artistes que participen al Saló de Primavera "presenten les obres que consideren que els representa millor, no hi ha un tema, sinó que és totalment lliure". Com en les edicions anteriors, s'hi podran veure obres de diferents estils i disciplines artístiques, des de dibuixos, escultures, pintures, i també un muntatge en vídeo.

El Saló de Primavera ha esdevingut en les seves trenta edicions un espai de referència per conèixer la divergència d'estils, propostes i tendències dels artistes de la ciutat. Entre els autors i autores que exposen la seva obra hi ha tant persones aficionades com professionals que realitzen exposicions a nivell nacional.

L'exposició es podrà visitar fins al 30 d'abril, de dijous a dissabtes, de 18 a 20 h, i diumenges i festius, d'11 a 14 h. 

Data celebració: 
Fins al 30 d'abril
Horari de visita: 
De dijous a dissabtes, de 18 a 20 h, i diumenges i festius, d'11 a 14 h.
Població: 
Sant Feliu de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Palau Falguera
Preu: 
Gratuït

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Telèfon: 
936850783
Email: 
garciagcr@santfeliu.cat
Guia de l'oci


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868