Guia de l'oci

37a Festa de la Cirera a Torrelles de Llobregat

Població: 
Torrelles de Llobregat
|
Telèfon: 
936890000 (ext. 118)
|
Email: 
cultura@torrelles.cat
|
Cartell de la Festa de la Cirera 2017

PROGRAMA D'ACTIVITATS

Divendres 2 de juny

17h Zona Barraques. Torneig de ping pong. Cal apuntar-se a l'Espai Jove (Can Pinyons, de dilluns a divendres de 16 a 20h) o al Facebook Joves Torrelles. A partir de 8 anys. Organitza: Espai Jove.

17.30h Zona Barraques. Taller de confecció d’un mocador de la Festa de la Cirera. Pinta i dibuixa motius de cireres per a tenir el teu mocador personalitzat. El material ja està inclòs. Organitza: AMPA de l’escola Sant Martí.

18.30h Zona Barraques. Exhibició aeròbic. Mostra de balls realitzats per les alumnes de Tot Gimnàstica. Organitza: Tot Gimnàstica.

21h Zona Barraques. Sopar de carreters. Sopar popular on cadascú es fa el seu propi plat a la brasa i on es disposa de taules i cadires per fer-ne un espai acollidor. Venda de tiquets durant la tarda de divendres, a la barraca de La Troka. Preu: 4 €. Organitza: Associació juvenil Casal de Joves de Torrelles ‘La Troka’.

23h Zona Barraques. Discoteca amb DJ’s locals. Gaudeix d’una nit amb música i animació per tots els públics. Organitza: Col·lectiu Èxit – Sortida d’Emergència.

Dissabte 3 de juny

8.30h Plaça de l'Ajuntament. Passejada pels camps de cirerers. Durada aproximada: 2h 30 min. Organitza: Centre Excursionista Torrellenc.

11h Carrer Sant Pau. Mostra d’arts i oficis. Artesans i mestres artesans com el bufador de vidre, el retaulista, el picapedrer, l’escultor o el cisteller, entre d’altres. Tots ells elaboraran productes i/o objectes relacionats amb les cireres.

11 a 13h Zona Barraques. Taller d’experimentació i jocs d’aigua. Els més petits podran remenar i treballar amb diferents tipus de materials i activitats al voltant de l’aigua: taller de bombolles, globus d’aigua, aigua de colors... Es recomana portar roba de recanvi o adient. Organitza: AMPA de l’escola Sant Martí.

11h Zona Barraques. Exhibició Taekwondo infantil i MasterClass de Zumba. Organitza: Taekwondo Torrelles Club.

11 a 13.30h Carrer Sant Pau. Jocs gegants de carrer i animació amb jocs populars. Una cinquantena de jocs de fusta muntats a sobre de taules i per a terra. Jocs que recorden aquells que jugaven els nostres pares i avis. Tothom hi pot participar: els nens aprenen a jugar amb el jocs tradicionals i els grans recorden la seva infantesa.

11h Zona Barraques. Concurs de truites. Nosaltres hi posem els fogonets i els ous, tu portes la paella i els ingredients addicionals. 2 consumicions gratuïtes per cada participant. Inscripcions al moment. Places limitades. La truita serà de 8 ous. Jurat popular. Premi pel guanyador. Organitza: Colla de Diables de Torrelles.

11.30h Biblioteca Municipal Pompeu Fabra. Espectacle de màgia de proximitat, a càrrec de M de Màgia. Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra.

11.30h Biblioteca Municipal Pompeu Fabra. Tast de vins, a càrrec de Demos Bertran. Places limitades: màxim de 15 places. Inscripció prèvia a la Biblioteca. Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra.

11.30h C. Sant Pau. Correaigua. Corre balla i refrescat amb els diables. Organitza: Colla de Diables de Torrelles.

12h Ateneu Torrellenc. Inauguració de la Festa de la Cirera 2017.

12h Biblioteca Municipal Pompeu Fabra. L’Hora del conte: Els contes del capità Sargantana a càrrec de la Cia Patawa. Organitza: Biblioteca Municipal Pompeu Fabra.

12.30h Ateneu Torrellenc. Obertura exposició i mercat de la cirera.

12.30 - 14h Zona Barraques. Show Cooking amb cireres de Torrelles per a adults i infants. La Xef, Cristina Roig, ens prepararà diferents plats elaborats amb cireres. A continuació, ens oferirà un seguit de receptes per elaborar diferents plats amb cirera i altres productes de l’horta. També ens explicarà el secret per disposar de cirera tot l’any. Els assistents podran tastar diferents propostes gastronòmiques i consultar a la Cristina tots els seus dubtes. Organitza: Ajuntament de Torrelles i Parc Agrari del Baix Llobregat.

13h Jardí de la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra. Un brindis per la construcció del nou país, a càrrec de Jordi Sánchez president de l'Assemblea Nacional Catalana. Organitza: ANC Torrelles.

13.30h Zona Barraques. Vermut. Fes obrir la gana tot gaudint d’un bon ambient. Organitza: Zona de Barraques.

16:30h Zona Barraques. Taller de Diables. Els nens podran sentir-se part d’un correfoc, i aprendre a ‘cremar’ amb les forques. A partir de 6 anys. Preu: 5€. Inscripcions anticipades a Nins i Nines. Organitza: Colla de Diables de Torrelles.

16.30 a 20h Carrer Sant Pau. Jocs gegants de carrer i animació amb jocs populars. Una cinquantena de jocs de fusta muntats a sobre de taules i per a terra. Jocs que recorden aquells que jugaven els nostres pares i avis. Tothom hi pot participar: els nens aprenen a jugar amb el jocs tradicionals i els grans recorden la seva infantesa.

17.30 a 20.30h Terrassa de l’Ateneu Torrellenc. Combos al carrer. Amb les actuacions de: Vikipedi@s (reggae i clàssics), H.L.M (Pop mediterrani), Black Scorpions (Teen Rock), Money&Cigarrettes (Clapton inspiration band) i Hot Rebel (Beat Oldies Tones). Organitza: Espai Musical Tempo de l'Ateneu Torrellenc.

18h Zona Barraques. Animació infantil. Vine a cantar i ballar amb música en directe. Organitza: Centre d’Esplai Arc de Sant Martí.

19.30h Zona Barraques. Joc dels cèrcols. Fes punteria amb una pilota de futbol americà. Premis pels guanyadors. Inscripcions al moment. Organitza: Club de futbol americà Legends de Torrelles.

21h Carrer Sant Pau. Sopar Quina barra tenim els de Torrelles! Organitza: grup de Blancs de l'Esplai Arc de Sant Martí.

21.30 h Carrer Major (cantonada amb C. Can Coll) fins al parc de Can Sostres. Correfoc amb la colla de Diables de Torrelles, i una colla convidada. Organitza: Diables de Torrelles.

23.30h a 2h Zona Barraques. Ball amb La Privada Orquestra. Vine a moure l’esquelet amb aquesta formació de set components fresca, alegre, viva i energètica, amb un repertori tocat 100% en viu i en directe, interpretat amb un cert component teatral.

2.30 a 5h Zona Barraques. Concert del grup de versions Dalton Bang. Us espera una nit plena de balls, gresca i sobretot de bona música que passa pels anys 70 fins a arribar a la patxanga més actual. Els Dalton només esperen que deixeu assaltar-vos, ells s’encarreguen de la resta.

Diumenge 4 de juny

10h Carrer Sant Pau. Mostra d’arts i oficis. Artesans i mestres artesans com el bufador de vidre, el retaulista, el picapedrer, l’escultor o el cisteller, entre d’altres. Tots ells elaboraran productes i/o objectes relacionats amb les cireres.

10.30h Església de Sant Martí de Torrelles. Celebració eucarística amb ofrena de cireres. Organitza: Parròquia de Sant Martí.

11 a 13.30h C. Sant Pau. Jocs gegants de carrer i animació amb jocs populars. Una cinquantena de jocs de fusta muntats a sobre de taules i per a terra. Jocs que recorden aquells que jugaven els nostres pares i avis. Tothom hi pot participar: els nens aprenen a jugar amb el jocs tradicionals i els grans recorden la seva infantesa.

11 a 13h Zona Barraques. Taller d’experimentació i jocs d’aigua. Els més petits podran remenar i treballar amb diferents tipus de materials i activitats al voltant de l’aigua: taller de bombolles, globus d’aigua, aigua de colors... Es recomana portar roba de recanvi o adient. Organitza: AMPA de l’escola Sant Martí.

11h a 13h / Zona Barraques. Concurs de xuts de futbol. Premi pel guanyador. Inscripcions al moment. Organitza: Unió Esportiva Torrelles.

12h Parc de Can Sostres. Festa de l’escuma. Un espectacle d´animació amb escuma, aigua i música per tots els públics. Un guió dirigit amb histories remullades i una gran participació de petits i grans. Gelats i pentinats, pluges i ensabonades, la mànega boja, la nevada del 62 i l’escuma de quatre colors.

14h Zona Barraques. Paella popular. Venda de tiquets a Nins i Nines del 20 de maig a l’1 de juny (tiquets limitats). Preu: 5 € (anticipat) i 6 € (al moment). Organitza: Grup dels Negres del Centre d’Esplai Arc de Sant Martí.

18h Zona Barraques. Acte de cloenda i lliurament de premis. A més, sorteig d’una TV de la campanya de primavera. Comprar al comerç de Torrelles té premi.

Tot seguit, Impro Show .CAT. La companyia Planeta Impro presenta un espectacle basat en la improvisació teatral. L’espectacle està dedicat 100% a Catalunya, on riurem de nosaltres mateixos i de tot el que ens envolta. A partir dels vostres títols i suggeriments, improvisaran al voltant de diversos temes de l’actualitat i la cultura catalana, en un espectacle diferent i únic a cada funció. Des de l’APM als castellers… que juntament amb els títols del públic faran una combinació explosiva de riures i emocions. Deixa’t sorprendre per les seves improvisacions en un espectacle d’humor, on el públic assistent també diu la seva.

Exposicions:

Exposició de la cirera: Un camí ple de colors / Teatre de l’Ateneu Torrellenc

Cirera de qualitat, exposició de paneres (millor presentació). Preu: 1 €. Organitza: Centre d’Esplai Arc de Sant Martí

Horari: dissabte de 12.30h a 15h i de 16h a 20.30h i diumenge de 10h a 15h i de 16 a 18.30h

Exposició de la Gent Gran al Ateneu Torrellenc. Organitza: Associació de la Gent Gran

Exposició de cartells al Ateneu Torrellenc

Els tallers del Pla de les Bruixes al Ateneu Torrellenc. Organitza: Associació de dones Pla de les Bruixes

Exposició de mandales al Ateneu Torrellenc. Organitza: Espai de la Gent Gran

Data celebració: 
3 i 4 de juny
Població: 
Torrelles de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Torrelles de Llobregat
Guia de l'oci
En família
Especial cireres

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ajuntament de Torrelles de Llobregat
Telèfon: 
936890000 (ext. 118)
Email: 
cultura@torrelles.cat


Cartell de la Festa de la Cirera 2017

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868