Guia de l'oci

41a Exposició de Cireres a Sant Climent de Llobregat

Població: 
Sant Climent de Llobregat
|
Telèfon: 
936580791
|
Email: 
st.climent@diba.cat
santclimentdelescireres@gmail.com
|

El cap de setmana del 27 i 28 de maig, a Sant Climent de Llobregat, ja està tot a punt per celebrar la 41a Exposició de Cireres, que enguany serà inaugurada pel Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Honorable Sr. Santi Vila i Vicente.

En aquesta edició l’exposició té com a tema les “Arts escèniques” i s’esperen una quarantena de paneres de participants adults i una setantena de paneretes infantils, que guarnides amb cireres embelliran el recinte firal.

Hi ha tres entitats locals que commemoren el seu aniversari en el transcurs de l’any i tindran un protagonisme especial dins de l’exposició: el 60è aniversari del Club de Bàsquet, el 30è aniversari del grup Escènic i el 25è aniversari dels Bombers Voluntaris.

Durant tot el cap de setmana es podran comprar cireres al Mercat Pagès: “Collides i menjades”.

Les entitats locals mostren als estands instal·lats a la plaça de la vila la seva feina anual i organitzen activitats: trobada de puntaires, concert de les corals locals, ballades de gegants, de gitanes, del Patatuf i els Cireraires, jocs, concursos, passejada històrica, … tot per gaudir en família.

També es podrà passejar pels carrers del poble, decorats per acollir al comerç local i les parades d’artesans que els hi donaran uns colors i uns perfums de festa.

Cal arribar fins a l’església parroquial per contemplar el campanar romànic i visitar el Museu d’Eines del Pagès, per entendre el passat de la localitat.

 

 

 

Data celebració: 
27 i 28 de maig
Horari de visita: 
Dissabte d'11 a 21h i Diumenge de 10 a 21h
Població: 
Sant Climent de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Plaça de Vila i carrers de la població
Preu: 
gratuït
Guia de l'oci
En família
Festes i espectacles
Gastronomia
Especial cireres

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ajuntament de Sant Climent de Llobregat
Telèfon: 
936580791
Email: 
st.climent@diba.cat
santclimentdelescireres@gmail.com


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868