Guia de l'oci

42a Exposició de Cireres a Sant Climent de Llobregat

Població: 
Sant Climent de Llobregat
|
Telèfon: 
93 658 07 91
|

A Sant Climent de Llobregat ja està tot a punt per celebrar la 42a Exposició de Cireres. Novament l'exposició tindrà una quarantena de paneres de participants adults i una setantena de paneretes infantils, que guarnides amb cireres embelliran el recinte firal.

Durant tot el cap de setmana es podran comprar cireres al Mercat de Pagès.

Les entitats locals mostren als estands instal·lats a la plaça de la vila la seva feina anual i organitzen activitats: trobada de puntaires, concert de les corals locals, ballades de gegants, de gitanes, del Patatuf i els Cireraires, jocs, concursos, passejada històrica, … tot per gaudir en família.

També es podrà passejar pels carrers del poble, decorats per acollir al comerç local i les parades d’artesans que els hi donaran uns colors i uns perfums de festa.

Cal arribar fins a l’església parroquial per contemplar el campanar romànic i visitar el Museu d’Eines del Pagès, per entendre el passat de la localitat.

A més, aquest any la mascota del Baix Llobregat, la puput Punxetes, estarà dissabte per la tarda a la Plaça de la Vila repartint globus i cupons amb descomptes per a les famílies.

Consulta el programa complet aquí.

Data celebració: 
19 i 20 de maig
Població: 
Sant Climent de Llobregat

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ajuntament de Sant Climent
Telèfon: 
93 658 07 91
Guia de l'oci
En família
Festes i espectacles
Gastronomia
Especial cireres


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868