6a Fira de la Primavera a Sant Andreu de la Barca

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Fira gastronòmica i comercial de Sant Andreu de la Barca on es potencia el sector de restauració local amb concurs de tapes i degustacions, i exposició dels comerços i serveis del municipi. La oferta es complementa amb una Fira mercat Medieval i d’artesania i 2a Fira del Vi. Realització de tallers infantils, grups d'animació, concerts i festival d'entitats socioculturals del municipi amb una programació amplia i variada per a totes les franjes d'edat dels visitants.

• Principals activitats organitzades: Divendres, dissabte i diumenge. Es realitza un mostra representativa de l'oferta de restauració del municipi amb la participació d'11 establiments de gastronomia local, en el recinte firal. El diumenge se celebra el Concurs de Tapes entre els participants.

• Dissabte i diumenge. Fira comercial ubicada a l'avinguda Constitució, amb la participació d'expositors locals en 90 estands que integren l'oferta comercial i de serveis del municipi. S'atorguen premis als tres millors estands.

• Dissabte i diumenge. Fira Medieval i Fira d’Artesania ubicada a l'avinguda Constitució, en un total d’uns 85 estands.

• Programa d'activitats durant tot el cap de setmana, adreçades a tots tipus de públic tant infantil, juvenil com a adults amb activitats culturals i lúdiques, organitzades per les entitats del municipi i altres. Destaquen: tallers de dinamització infantil, espectacles infantils, ballada de sardanes, Exhibició de gimnasos locals, activitats esportives, Actuació de colles castelleres, Trobada de grups de percussió, concerts nocturns, Discoteca Mòbil, Festival d'Entitats Socioculturals del municipi.

- 2a Fira del Vi, ubicada a la plaça Federico Garcia Lorca el dia 28/05/2017 en horari de 11.00h a 21.00h. amb la presència de 17 bodegues i 3 restauradors

Espai Terra

- Espai Terra: El mercat de pages. Els pagessos del Parc Agrari a la 6a Fira de la Primavera de Sant Andreu de la Barca, venent els seus productes de l’horta i de proximitat a l’Espai Terra

Contacte
Correu electrònic
escolesvelles@sabarca.cat
Telèfon
93 635 64 07
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament Sant Andreu de la Barca
Data de celebració
Del 26 al 28 de maig
Població
Sant Andreu de la Barca
Adreça on té lloc l'activitat
Av. Constitució