Guia de l'oci

7a Fira de la Primavera a Sant Andreu de la Barca

Població: 
Sant Andreu de la Barca
|
Telèfon: 
93 635 64 07
|
Email: 
escolesvelles@sabarca.cat
|

Fira gastronòmica i comercial de Sant Andreu de la Barca on es potencia el sector de restauració local amb concurs de tapes i degustacions, i exposició dels comerços i serveis del municipi. La oferta es complementa amb una Fira d’artesania i oficis, un espai Kids amb activitats infantils tot el cap de setmana. Realització de tallers infantils, grups d'animació, concerts i festival d'entitats socioculturals del municipi amb una programació amplia i variada per a totes les franjes d'edat dels visitants.

Principals activitats organitzades: Divendres, dissabte i diumenge. Es realitza un mostra representativa de l'oferta de restauració del municipi amb la participació de 10 establiments de gastronomia local, en el recinte firal. El diumenge se celebra el Concurs de Tapes entre els participants.

Dissabte i diumenge. Fira comercial ubicada a l'avinguda Constitució, amb la participació d'expositors locals en 100 estands que integren l'oferta comercial i de serveis del municipi. S'atorguen premis als tres millors estands. 

Dissabte i diumenge.  Fira d’Artesania i oficis ubicada a l'avinguda Constitució.

• Programa d'activitats durant tot el cap de setmana, adreçades a tots tipus de públic tant infantil, juvenil com a adults amb activitats culturals i lúdiques, organitzades per les entitats del municipi i altres. Destaquen: tallers de dinamització infantil, espectacles infantils, ballada de sardanes, Exhibició de gimnasos locals, activitats esportives, Actuació de colles castelleres, Trobada de bufadors de Colles de Diables, concerts nocturns, Discoteca Mòbil, Festival d'Entitats Socioculturals del municipi.

- Espai Terra: El mercat de pages. Els pagessos del Parc Agrari a la 7a Fira de la Primavera de Sant Andreu de la Barca, venent els seus productes de l’horta i de proximitat  a  l’Espai Terra

 

Realització de tallers durant el cap de setmana i Showcooking amb Cristina Roig i Josep Martín del Palau Vell

Data celebració: 
Del 25 al 27 de maig de 2018
Població: 
Sant Andreu de la Barca
Adreça on té lloc l'activitat: 
Avda. Constitució
Preu: 
Gratuït

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ajuntament de Sant Andreu de la Barca
Telèfon: 
93 635 64 07
Email: 
escolesvelles@sabarca.cat
Guia de l'oci
En família
Festes i espectacles
Gastronomia


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868